10 Favorit emner, vi havde i denne uge

10 Favorit emner, vi havde i denne uge

Tilslutning i dag med den plisserede Poppy på thepleatedpoppy.com Denne uge vil jeg dele med dig de øverste foretrukne emner, vi wore denne uge, og hvor jeg har købt dem (sørg for at tjekke slideshow til venstre for at se disse elementer). Lad mig vide hvad du synes!

  1. Being God Tee - Pink fra Growing på Gud med Candace (online shop) Store samtale starter!
  2. Merona Langærmet Tee - White fra Target. Target i Gig Harbor ligger på 11400 51th Ave NW, er en af ​​mine favorit butikker. Jeg går der for alt. Denne grundlæggende langærmede tee er stor under skjorter til stil, klædt op med tørklæder og jewlry eller store under noget på disse kolde november dage. Klik her for at finde et mål i nærheden af ​​dig.
  3. Lily nydt hendes Lyserøde blomster Børn Cotton Pyjamas fra Tanja Dlyn s Savvy Baby Boutique online. Lily kan ikke lide at holde dækket om natten og vil ofte vågner, når hun får kolde. Men nætter, hun bærer disse pyjamas hun kan sove varmt gennem natten uden et tæppe.
  4. Denne sidste søndag i kirken var St. Andrews søndag. Hvert år Chapel Hill Presbyterian Church i Gig Harbor fejrer det rige kulturarv som Scots Presbyterianere ved at bære vores tartans. Mit skab mangler i plaid afdelingen, så jeg havde en nederdel, der var så tæt som jeg kunne få. Denne pink, brun og hvid plaid nederdel var køb på Macy 's beliggende i South Hill Mall, som er 3500 South Meridian i Puyallup. Klik her for at finde en Macy nærheden af ​​dig. South Hill Mall er en af ​​mange store familievenlige shopping steder i området.
  5. Komfortable hæle med en sød lyserød blomst på toppen købt på min anden favorit butik i Gig Harbor, den Goodwill placeret uptown på punkt Fosdick i Safeway parkeringspladsen. Jeg finder mange gode elementer her.
  6. En anden Goodwill fund er Grey Cardigan Sweater, som jeg ofte bære at holde mig varm på kolde morgener, men jeg også placere det med emner som det hvide bomuld sundress at jeg har købt på clearance på Port Orchard Walmart denne sidste sommer.
  7. Lily havde en sød lyserød frakke, som jeg fandt på Kidz Kaboodle i Tacoma. Kiz Kaboodle er en børnevenligt childrenâ € ™ s og moderskab videresalg butik, jeg fandt sidste år durin deres månedlige kvartal salg. Ikke alene er dette et godt sted at finde tøj til dine børn er det også et godt sted at donere tøj, at dine børn ikke længere passer ind. kan du modtage butik kredit eller kontant for de elementer, som de kan videresalg eller du kan give det til dem, så de kan sætte det i den månedlige kvartal salg. Ring Kidz Kaboodle på 253 566-8344 for mere information.
  8. Halloween i år vores Lily var klædt som en Askepot. Et kostume jeg købte på Gig Harbor Target.
  9. Jeg afsluttede kostume med hvid bomuld strømpebukser og en langærmet hvid rullekrave onesie, at jeg også købt på Target at holde denne Disney Princess varm. Disse grundlæggende hun vil være i stand til at bære igen og igen gennem dette efterår og vinter sæson.
  10. Langærmet Hooded Sweater - købes på Kidz Kaboodle i barsel afsnittet, mens jeg var gravid. Det er så blødt og varmt, jeg kunne ikke give det op. Udover du ikke engang kan fortælle, at det er moderskab.

Venligst tegne frit for at sikre underretning om, når en ny artikel er blevet offentliggjort. Du kan abonnere ved at klikke på knappen abonnere ovenfor. Du vil ikke ønsker at gå glip, hvad der kommer i følgende emner: Mommy Moments, Terrific børn i førskolealderen, Whats Happening ?, Trives School Kids, hvad jeg havde og familie.


relaterede artikler