10 fejre jul dagligdags beslutninger (Dag 13-19)

10 fejre jul dagligdags beslutninger (Dag 13-19)

Det er dagen efter jul, og jeg begynder at reflektere over den tid, min familie og jeg fejrede fødslen af ​​Jesus. Denne sidste uge var en vidunderlig tid med familie og venner. Jeg nød virkelig, hvordan vi tog tid til at virkelig søge betydningen af ​​25 December. Dette er grunden til, at jeg tog en lille sabbatår fra min Målrettet Living Journey skrifter hver dag. Jeg fortsætte med at tage billeder på de dage, jeg ikke var syg (vi havde en uønsket besøg fra maven bug) oh og juledag, den dag vi ikke tage et enkelt billede. Du kan finde disse billeder på slideshow på venstre side af denne side. Hver onsdag jeg forbinder med Plisseret Poppyâ € ™ s Hvad jeg Wore onsdag på www.thepleatedpoppy.comand Rae Guna € ™ s Ramblings Hvad jeg havde og Made på www.raegunwear.blogspot.com.

Mange tager så meget tid at forberede juledag, så hvad sker der nu, at det er 26 december? Hvad hvis vi holdt op med at forberede juledag og netop fejret grunden hver dag?

I denne uge er den sidste uge af 2011 vil mange begynde at gøre beslutninger for det kommende år. Jeg tænkte på nogle få beslutninger, mål, som vi kunne placere i vores hjerter og liv, som ville give os mulighed for at fejre jul 366 gange i 2012.

  1. Vågne tidligt hver morgen glade for at modtage gaver, som du har fået
  2. Tage et øjeblik at huske Kristus, den, der har givet dig liv såvel som gaver
  3. Synger sange i lovprisning og tilbedelse
  4. Deling af dine gaver med hinanden
  5. Sender kærlighed, håb og fred til dem nær og fjern
  6. Tilbringe kvalitetstid sammen med din familie
  7. Nyd middag med din familie
  8. Tag dig tid til regelmæssigt at fellowhip med andre troende.
  9. Læs skrifterne
  10. Slap af, Forny og hvile

Er der noget, du vil tilføje, at fejre jul hver dag i dit hjem?


relaterede artikler