2012 Valentinsdag vin udvælgelse

2012 Valentinsdag vin udvælgelse


Med Valentinsdag nærmer hurtigt, er de fleste fyre travlt med at finde den perfekte gave til den specielle person. En ting, der går til i vejkanten, hvis de drikker, er den type af drikke til at have med Valentinsdag middag. Den bedste form for drink at have i min personlige mening er ikke svært spiritus, men en dejlig vin.

For nylig faldt jeg over to forskellige typer af vin. One "Bordeaux" & en "Rød Bourgogne", så lad os dykke i.

The Red Burgundy er et produkt af Frankrig fra "Georges Dubceuf" høsten 2010. Det har alt fra en dejlig blomstret duft på næsen og en fløjlsagtig men Gamay krop til det. Jeg nævne det indeholder Sulfitter? Nå det gør. Jeg personligt kunne lide denne ene over den næste, som jeg vil forklare lidt senere.

Hvad er en Bordeaux? Nå lad Chateau Bonnet fortælle det, og du kan blive glædeligt overrasket. Dette høsten 2010 er en Merlot Cabernet Sauvignon blanding. Jep det er rigtigt en 50/50 blanding. Det gør denne vin en dejlig rosé, ikke for kompliceret ikke for almindelig. Hvis du kan lide eg stil vine du vil kunne lide denne.

En anden god vin i min personlige mening er de gule Tail Bubbles. Både "Bubbles Sparkling White" og "Bobler Mousserende Rosé". Hvis du ønsker at læse artiklen, som jeg revideret dem klik HER.

Selvom jeg kunne godt lide alle disse vine min personlige favorit er absolut den "Georges Dubceuf" høsten 2010. For mig, jeg er ikke en stor fan af Oakey typer vine. Det tilføjer en kompleksitet til nogle vine, der er nødvendig, men for denne særlige Valentinsdag lejlighed min personlige pick er denne Red Burgundy!

Husk nu smagen er alt relativt, og du måske gerne noget om disse vine, som jeg ikke gør. Den eneste måde at afgøre virkelig at smage dem selv og træffe den beslutning. Bare ikke vente for længe, ​​blink og åbne dine øjne og Valentinsdag er her! Den 14. februar skal du sørge for at gøre denne dag speciel for dig og din specielle person!

"Stay Positive, live Love"

~ Tresavon


relaterede artikler