6 Principper til Hjælp få et bedre job

Black Enterprise citerer beskæftigelsesudviklingen der lader os vide, at fyrre procent af arbejdstagerne vil være ikke-permanente, ikke-fuldtids arbejdere inden år 2020. Tilpasning til behovene i arbejdsstyrken og også planlægger at planlægge din professionelle karriere måske en udfordring. Så lad os nu se på en hvilken nøgle principper, du bliver nødt til at følge for at få et bedre job i denne forandring, mulig verden, vi alle lever:

  • Jeg vil modtage nye oplysninger om, hvem jeg er og vil visualisere min nuværende og fremtidige succes hver dag. Lyt til The Secret af Rhonda Byrne på YouTube.
  • Jeg vil dele, hvad jeg ved om mine sociale medier sites, herunder men ikke begrænset til FB, Twitter, LinkedIn og også opsøge nogle af de tusindvis af andre sociale medier websteder, der er i sync med mine interesser.
  • Jeg vil modtage uddannelse i områder, der begejstrer og tilskynde min passion og formål.
  • Virtuel træning i s til rådighed. Se nedenstående oplysninger denne artikel for at lære mere om dette ugers National Career Summit. En mest vidunderlige virtuel træning, der bliver tilbudt gratis!
  • Jeg vil koncentrere mit sind at ære alle mine følelser, men vil fastholde en afbalanceret, sund, håbefulde tankegang er generelt positive på alle tidspunkter.
  • Jeg vil være opmærksom på dynamikken i mit nuværende job, og hjælpe mine vejledere, kollegaer og kunder til at øge deres erfaringer på en positiv måde. Hvis du flytter med intention om dit nuværende job, og hjælpe med at løse problemer, strategisk plan for at behandle spørgsmål i dit job at hjælpe holdet manøvre processer, hurtigere, hurtigere og holde alle 100% sikker på jobbet, vil du blive opfattet som værdifulde.

Derudover, så prøv at tilslutte industri relaterede foreninger og sætte mål for at forbedre mine karriereønsker baseret på de ting, lærte som en del af mit medlemskab.

Nu kan du være klar til at revurdere, hvordan du vil være i stand til at konkurrere i dagens arbejdsmarked. Nu er du udfordret og opmuntret til at deltage i National Career topmødet for at få tips, svar og faglige anbefalinger fra nutidens førende eksperter, som skal afhjælpe de følgende områder:

• Hvordan kan du sikre dit CV lander på toppen af bunken.

• Hvordan kan du effektivt håndtere udfordrende interviews og vinde jobbet.

• Hvordan finder de skjulte job, der ikke er opført på jobportaler.

• Hvordan du kan mærke dig selv og recession-bevis din karriere.

• Hvordan du kan udvikle færdigheder, der hurtigt vil forbedre din omsættelighed.

• Hvordan du kan lande et job ved hjælp af LinkedIn, Facebook og Twitter. Plus en hel masse mere ...

For din gratis billet, se dette link.

Debra Ann Matthews er forfatter til "Er dit cv som en Dinosaur?« Hun er redaktør af http://jobwinningresumes.wordpress.com, et medlem af det nationale Genoptag Writers Association og karriere direktører International og en bidragyder til The Career Thought leder, Examiner dot com, Ezine artikler og Local Job Network. Slut med hende på Facebook på letmewriteit4u.


relaterede artikler