Året bedømmelsesudvalg: Fin spisning for dem med kosten begrænsninger

Året bedømmelsesudvalg: Fin spisning for dem med kosten begrænsninger

Hvert år jeg sammensætte en liste over restauranter, der går overbord for at imødekomme dem med kosten restriktioner. Opdage fabelagtig gourmet middag kan være svært for allergikere og dem med kosten restriktioner. Finde restauranter både i og omkring Los Angeles samt andre dele af nationen, hvor kokken vil tilpasse sin menu til at opfylde dine behov kan undertiden være skræmmende.

At være en allergi-patient mig selv, jeg ved, at når jeg spise, til fine dining være specifikke, jeg vil noget særligt, ikke noget jeg kan lave mad derhjemme. Jeg kan ikke lide, når en gourmetrestaurant antyder jeg fjerne en sauce, kapre eller grille kødet eller fisken og derved tage den nemme vej ud. For mig, der viser mangel på kreativitet på den del af kokken.

I år fandt jeg flere restauranter, der havde den perfekte menu for dem med kosten restriktioner eller allergi. Jeg opdagede også mange kokke, der omfavnede situationen ved at gå den ekstra mil og på samme tid til at nyde det kreative aspekt af at gøre noget lidt anderledes og ud af normen.

2011 restauranter catering til dem med allergi eller kosten spørgsmål:

Nirvana Grill, Laguna Beach, Californien

Mastro s Restaurant, Scottsdale, AZ

West Restaurant and Lounge på Angeleno Hotel, Los Angeles, Californien

Frank & Alberts på Arizona Biltmore, Phoenix AZ

Succulent Café og Trading Company, Solvang, Californien

4300 Restaurant, Lompoc, Californien

Fuego Restaurant, Santa Fe, NMrelaterede artikler