At tage sig af dit barn, når du er syg

Det er svært at være en syg mor. Jeg kan ringe i syg til at arbejde, men ikke til min 18 måned gammel datter, der ønsker hendes mor. Jeg plejer ikke at blive syg. Jeg får en kold måske en gang om året, og det er alt. Det varer cirka tre dage, med måske en let hoste varighed en uge mere. Ikke denne gang. For første gang nogensinde, jeg gik til lægen for en kold. Det har varet en uge hidtil og hoste bliver værre. Lægen sagde kulden forvandlet til en sinus infektion og gav mig fem medicin til at tage, der bør rydde op i et par dage. Medicinen er endelig klar på apoteket.

Før jeg havde min datter, kunne jeg sove fra en sygdom på en dag. Denne gang havde jeg at komme op med hende på 08:00 næsten hver dag efter restless nætter fulde af hoste og blæse min næse. Lægen sagde, mangel på resten er derfor, jeg fik det så slemt denne gang.

Nedenfor er nogle ting, jeg forsøgte at gøre det nemmere at passe min datter:

1. Napping mens hun naps-- Hvis jeg kun kunne falde i søvn!

2. Holde hende i hendes legeplads, mens du slapper på sofaen.

3. Sætte hendes yndlingsprogram på TV

4. Gør nemme måltider.

5. Undgå at tale højt når det er muligt.

Jeg kun ønsker jeg havde gået til lægen hurtigere at rydde op dette nonsens. Mors, lære af mine fejl. Ved det første tegn på, at du er syg, får det taget sig af, før det bliver værre. Du vil spare dig selv nogle elendighed!


relaterede artikler