Auto Q & A med Tom Torbjørnsen: Hvad er bag tilstoppet brændstoffilter?

Auto Q & A med Tom Torbjørnsen: Hvad er bag tilstoppet brændstoffilter?

Kære Tom,

Jeg ejer en 2001 Olds Alero med et tilstoppet brændstoffilter for anden gang i to uger. Snarere end at betale de gebyrer på en garage jeg planlægger at ændre det selv. Mit eneste problem er, at jeg ikke ved, hvor det er placeret. Jeg kan tilsyneladende ikke finde info i min instruktionsbog. Kan du hjælpe mig med at finde min brændstoffilter please?

Denise fra Gouverneur, NY

Denise,

Glemme om placeringen af ​​filteret. Endnu vigtigere er, at fokusere på den kendsgerning, at filteret er stoppet igen efter kun to uger! Hvorfor? Er der snavs, rust eller rester i tanken? Jeg ville skære filteret åbne og kontrollere for præcis, hvad der tilstopning det, og så ville jeg droppe tanken og rense det, sammen med en komplet flush af brændstofsystemet med en god brændstofsystem renere, hvorefter jeg ville installere et nyt brændstof filter. Succes til dig.

Tom

Tom Torbjørnsen er en bilekspert på 37 år. En automotive journalist i god stående med IMPA (International Motor Press Association) og MPG (Motor Press Guild), Torbjørnsen er reparation og vedligeholdelse Editor for AOL Autos, At Home Portaler og mange andre hjemmesider. Høre hans radio show. Amerikas Car Show, på SSI Radio Network lørdage kl 08:00 Lyt til showet på live stream under regelmæssige show gange på www.americascarshow.com. Send din bil spørgsmål til hans hjemmeside på www.americascarshow.com. Du kan også finde Toms bog, "Hvordan du gør din bil vare evigt," i lokale Barnes & Nobel boghandlere, eller bestil online på Amazon.com.
relaterede artikler