Børnesikring eller hvorfor jeg næsten sparkede baby

Børnesikring eller hvorfor jeg næsten sparkede baby

Jeg har ikke alle svarene. Jeg kan fortælle dig, hvorfor Bumbo sæder er ikke alle de er krakket op til at være, hvordan du vælger en baby carrier, eller om alternative børnesygdomme løsninger. Jeg kan tale i dagevis om klud ble, men childproofing, af alle ting, har jeg stavrede.

Som forberedelse til at have en baby, jeg opnået den letteste childproofing opgave i verden: jeg dækket alle stikkontakter gulvniveau i vores hus. Når vores 6-måneder gamle begyndte scooting på hendes mave, vi har installeret en svingende baby gate (ikke en suspension gate) øverst på vores trapper. Det er alt, vi gjorde. Jeg er på et tab, når det kommer til at skjule elektriske ledninger, fordi vores forretninger er placeret i ulige steder, og kan ikke nødvendigvis gemme sig bag møbler. Jeg har ikke engang begyndt at tænke på at sætte låse på skabene, fordi mine venner i nabolaget med lignende huse har advaret mig om, hvor svært det er med vores setup.

En ikke-barn-proofed element, at jeg ikke vil være trist at se brudt er XBox. Hun regnet ud højre væk, hvordan at slå det til og fra og ramte udløserknappen. Hun munches på controllere og ledninger og har vist mere interesse for systemet som helhed, end hendes egne legetøj. Vores muligheder var at flytte systemet til en høj hylde (forårsager flere ledningen spørgsmål), lægge det væk helt, eller trække stikket ud, når den ikke er i brug. Hvad tror du, vi valgte at gøre?

I dag er min opgave er at finde en gate for gangen nedenunder. Det skal gøres i dag. Her til morgen sad jeg babyen i midten af ​​hendes legeområde i stuen og ledes ned ad gangen på toilettet for at tømme kattens kattebakke. Barnet begyndte straks fundere og fulgte mig (jeg havde helt glemt at hun kunne kravle).

Jeg skyndte mig at afslutte opgaven før barnet fandt mig, til ingen nytte. Jeg så hende fuzzy lille hoved peek omkring døren på mig og hendes hænder, knæ og fødder fulgt. Hvis du kunne se, hvordan vores kat har overtaget badeværelset, du ville forstå, hvorfor jeg ikke ønskede vores kid derinde. Det er fantastisk til at holde kuld indeholdt men har også fjernet muligheden for at have et gæstebadeværelse, meget til min beklagelse.

Da mine hænder var teknisk beskidt, og jeg ønskede ikke hende crawing på badeværelse ordet, sagde jeg, "nej, ikke kommer i her!" som fungerede af indlysende årsager. Så jeg var tvunget til at forsigtigt at skubbe hende ud med min sandaled foden. Jeg sparkede min baby ud af badeværelset.

Hvis du gør en søgning på internettet, vil du finde mange tjeklister for childproofing dit hjem. De omfatter ting som at sikre din røgdetektorer og kulilte alarmer er i orden. Duh. Her er en temmelig nice udtømmende tjekliste, hvis du er interesseret.

Nogle af de bedste råd jeg har fået hidtil på childproofing kommer fra venner, der med succes har overlevet de buksetrold år. "Gør ikke baby bevis for meget," frygtløs mor Kat O'Connor sagde. "Min erfaring er, at det er godt for dem at lære, hvad 'NEJ!" betyder ".

Min ven Tanith Ramos havde en anden, men gyldigt, perspektiv. "Vi gjorde vores hus 100 procent børnevenlige, så vi ikke nødt til at sige nej." Køkkenet var børne-sikret men underholdning center blev renset ud og fyldt med kid legetøj. Noget, som vi ikke ønskede rørt eller brudt blev enten sat op virkelig høj eller opbevares. "

Som en ny mor, min instinkt fortæller mig at fjerne alt potentielt farlige fra barnets rækkevidde. Min mand balancerer dog, at ud med sin far-perspektiv. Han ønsker vores baby til at være fri til at udforske sine naturlige omgivelser, lave nogle fejl, og lære af dem. At indarbejde begge idealer, vil vores childproofing rejse være en kombination af at gøre huset baby venlige med et par "no-nos" smidt i.


relaterede artikler