Canabanana Brød opskrift, en gammel opskrift tilpasset til en ny verden.

Canabanana Brød opskrift, en gammel opskrift tilpasset til en ny verden.


Dette er en af ​​de opskrifter, som hvis du bare følge instruktionerne, og glemme, hvad du ved, du vil være meget vellykket. Dette er en opskrift, der gør en fantastisk og konsekvent brød hver gang, selv så enkel, som den er. Begynd med at indsamle bananer og frysning dem. Når du har indsamlet mellem 7 og 10 bananer kan du oprette denne brød.

Hvis du bruger en elektrisk tæller stil mixer bruge padle vedhæftet fil og blend smørret koldt. Hvis du blander med hånden brug smør til 64-70 grader, og resten af ​​jer kan vælge, hvilken en, hvis du bruger en elektrisk håndmikser.

I den korte tid jeg har tilbragt sammen med min bedstemor iagttog jeg hende gøre denne opskrift mindst halvtreds gange, jeg var heldig, at hun boede hos os i mine yngre år, og jeg stadig savner hende. Hun efterlod mig alle hendes hemmelige opskrifter og i de sidste to år har jeg udgivet nogle af dem som du kan nyde i din opskrift samling. Nedenfor finder du et link til nogle.

Bedstemor havde en måde at gøre tingene og det vigtigste var, at hun kogte med hænderne. I denne opskrift, du ikke må løbet røre, bruge den laveste hastighed på alle elektriske mixere og se min diasshow til at hjælpe dig gennem dette vigtige skridt.

Min fredag ​​nat middag club var på udkig efter en banan brød opskrift til at passe med deres særlige medicinske canacuisine behov. Denne opskrift virker meget godt med Splenda, en sukker erstatning at reducere kulhydrater. Jeg anbefaler du udskifter smør med et sundt alternativ, der er mange at vælge imellem på din lokale markeder.

De canacuisine opskrifter, som jeg har skabt, er originale værker, men nogle opskrifter er meget grundlæggende og har eksisteret i årevis.

Denne opskrift startede bruge svinefedt, jeg har spist det brød bruge svinefedt, og det er min foretrukne måde at bage det. Bedstemor brugte smør mange gange, og dette er min anden favorit måde at gøre dette brød. Hver gang bedstemor ville bruge margarine hun ville huske, når man skulle tilføje den gule pakke til margarine og klemme den rundt. Margarine er meget godt i denne opskrift, og med det, det er stadig bedre end alle de andre banan brød opskrifter jeg har prøvet.

Da min bedstemor møder mig ved pearly gates, er jeg sikker på, hun vil fortælle mig, hvordan hun føler om mig tilføje hash til hendes berømte brød. Jeg håber, at hun vil være stolt over, at jeg hjælper mennesker lever bedre liv, er jeg sikker på, hun ville. B ut så ville hun sparke min røv over tærsklen porten. Så uden yderligere til-daaa, her er det canabanana brød opskrift.

Cannabis banan brød (Canabread)

Udbytte: 1 brød (Smurt)

Forvarm ovnen 350 grader

½ kop koldt smør

1cup Sukker eller Splenda

2 store æg

¼ tsk kosher salt

7 til 10 Bananer (frosne derefter optøet kun)

2 kopper Flour

1 tsk bagepulver

4 spsk Cannabis (stammede / jorden og ekstraudstyr) 1 spsk = .5 Gram

½ kop Pekannødder eller valnødder (valgfrit)

Instruktionerne i din bordplade el-mixer add

½ kop koldt smør

Brug af pagaj vedhæftet pisk smørret ved høj hastighed, indtil glat

Skrab smørret fra siden af ​​skålen derefter tilføje:

1cup Sukker eller Splenda

2 store æg

¼ tsk kosher salt

Hand blande ingredienserne til 3 eller 4 rører derefter erstatte pagaj.

Blend blandingen på den laveste indstilling i 1 minut. (Se diasshowet.)

Tilføj til skålen:

7 til 10 Bananer (frosne derefter optøet kun)

Bland ved laveste hastighed, indtil bananerne er blend jævnt.

På dette tidspunkt vil du finde der er klumper af smør i blandingen, det er cool. Ingen problemer, skal de være der.

Endelig tilføje til skålen:

2 kopper Flour

1 tsk bagepulver

4 spsk Cannabis (jord og stammede)

½ kop Pekannødder eller valnødder (valgfrit)

Blend i et minut på lav hastighed.

Ved hjælp af en gummi spatel sørge for alle dine ingredienser er jævnt fordelt.

Du bør være i stand til at se bidder af bananer og smør; dette er, hvordan denne dej er altid blevet gjort.

Hæld dejen til et brød gryde og bages i 1 time ved 350 grader.

Hæld dejen i baby-brød pander og bages i 40 minutter ved 350 grader.

Hæld dejen i og rundt 9 ni-tommers kage gryde og bages i 35 minutter ved 350 grader.

Indsæt en smør kniv til at kontrollere for dejagtig niveau det skulle trække sig ud ren.

Lad afkøle i 30 minutter og fjern fra bagning parabol.

Håber du nyder.


relaterede artikler