Carrie Underwood: Hvordan jeg overvandt panikanfald og holde sig i form på turné

Carrie Underwood: Hvordan jeg overvandt panikanfald og holde sig i form på turné


Carrie Underwood arbejder og rejser nonstop sidst, men hun gør altid tid til at spise godt og få nok hvile og motion, uanset hvor hun er.

"I vores catering-området har vi denne enorme tabel over tillæg for mennesker - små ting som C-vitamin, echinacea, den slags, fordi hvis en person får en kold, er alle at få en kold," Underwood, 27, fortæller WebMD magasin.

»CARDIO gør mig glad '

Den slanke 5'3 "Carrie også regelmæssigt rammer lokale træningscenter, når hun er på vej." Cardio gør mig godt, det gør mig glad, "siger Underwood, der giftede pro ishockeyspiller Mike Fisher, 30, på juli 10, 2010 .

Hun fortsætter: "Det er virkelig gør en mærkbar forskel, hvis jeg kan vågne op og få en god cardio session i en klasse på et motionscenter i nærheden eller på løbebåndet, jeg er gladere i løbet af dagen.".

Levetiden for en musiker er meget mere disciplineret end Underwood tidligere antaget. "Vokser op, jeg har altid troet musikere ville vågne op klokken 2 om eftermiddagen, spille et show, og fest hele natten," siger hun. "Det er ikke, hvad der sker på alle! Der er en masse arbejde og planlægning, og ingen fester. Hvilket er fint. Jeg er ikke en stor partygoer alligevel."

Underwood, der tabt 20 pounds efter vinde American Idol i 2005, siger hun går dagligvarer-shopping selv, når du rejser og lagre hendes tour bus med sund billetpris ligesom frisk frugt og grøntsager, yoghurt og havregryn.

"Det ville være meget let at bare gå spiser det hele tiden," siger hun. "Men hvis jeg ikke ved, hvad der er i det, jeg ikke spise det.

"Jeg havde frygtelige panikanfald '

Trods et land musik superstjerne nu der ofte interagerer med tilbedende fans, Underwood lidt af panikanfald i gymnasiet.

"Jeg er en stor" personlige rum "person", siger Carrie. "Du ved, hvis du går på toilettet, du bruger stall det er ikke nær nogen. Eller hvis du er i gymnastiksalen, du går til løbebånd, hvor der er plads i mellem jer.

"Og i overfyldte situationer som [Christmas shopping på et indkøbscenter], ville folk bare helt krænke dit personlige rum. Så når jeg ville være i butikkerne, og der ville være folk rører mig og børn kører rundt, kunne jeg ikke tage det, og Jeg ville have til at forlade. "

Underwood siger hendes panikanfald er under kontrol nu, og hun nyder møde fans ved koncerter eller når hun er ude. "De føler, de kender dig og de elsker dig, og det er vidunderligt - de er glade for at møde dig," siger hun. "Det tog bare mig et minut at være i stand til at finde ud af, og at være i stand til at tillade folk ind i mit rum."

"HAPPY VÆKKER HAPPY '

At have en positiv holdning og få nok hvile holder også hendes fornuftige og sunde. "Det er meget nemmere at fokusere på det negative," siger hun. "Det er virkelig, virkelig er. Men når du tager et øjeblik at tænke på alle de gode ting i dit liv, du bliver glad.

"Og jeg tror glad tiltrækker glade. Så for mig, det er virkelig vigtigt at vågne op i godt humør. Fordi jeg føler mig meget heldig."

Napping er også en vigtig del af hendes dag. "Jeg nyder naps men kun på fridage, fordi jeg kan tage, ligesom, en tre-timers én ,:" siger hun. "Jeg vil tage en lur, hvis det er bare en total regnfuld fridag, og der er intet du kan gøre alligevel."

Se mere Celebrity Fitness / Sundhed nyheder:

  • Angelina Jolie under beskydning for at se skræmmende-mager i Berlin 'Salt' premiere
  • Sylvester Stallone og Expendables rock NY Stock Exchange
  • Alexander Skarsgård foretrækker at gøre sexscener sans sok
  • Alexander Skarsgård virker nonstop for True Blood nøgenscener
  • Kim Kardashian smed for plastikkirurgi overbelastning (fotos)
  • Kim Kardashian: Jeg er ikke jaloux på Kourtney er slammin 'bikini krop