Chevy Cruze road trip: Deltag mig for en uge med sjov på Florida attraktioner

Chevy Cruze road trip: Deltag mig for en uge med sjov på Florida attraktioner

Chevy Cruze road trip: Deltag mig for en uge med sjov på Florida attraktioner

Vej ture er i med familier, der ønsker at spare nogle penge på ferie transport. I denne uge Jeg forsøger en Chevy Cruze Eco, høflighed af GM i den sydøstlige del, og jeg vil være at sætte køretøjet gennem sine hastigheder med nogle gode gammeldags road udløst.

Planlagte stop omfatter:

SeaWorld Orlando: Jeg starter ud lokalt at SeaWorld at vænne sig til bilen. Du kan se det i slideshowet ledsager denne artikel. I forhold til min Saturn Vue, det har så mange klokker, fløjter, skærme, og højteknologiske gadgets, jeg halvt mistanke det vil komme ind og gøre huset rent og derefter kokken min middag.

Giraffe Ranch: Dette Dade City attraktion handler om dyrene. Jeg elsker nærkontakt med vilde dyr, så jeg ser frem til at møde de navnebror beboere, sammen med næsehorn, kameler, pygmæ flodheste og andre skabninger på dette øko-turisme tiltrækning.

Safari Wilderness Ranch: Dette er en søster tiltrækning til giraf Ranch, der ligger i Lakeland. Som navnet antyder, er det ikke en zoologisk have, men snarere rummelige ranch land, hvor dyret beboerne strejfer free.I'll se elanda, zebraer, Watusi kvæg, antilope, og meget mere.

Lion Country Safari: Fortsat dyret temaet for denne tur, vil jeg hovedet mod South Florida at undre sig store katte og andre fantastiske væsener. Denne dyrepark kombinerer en drive-through safari med walk-through levesteder, så min Chevy Cruze vil komme så tæt på dyrene, som jeg er.

Busch Gardens Tampa: Florida er et fantastisk sted for dyreelskere, der ønsker at se dyreliv attraktioner, men hvad betyder det tage at passe disse dyr? Busch Gardens har sin egen safari og levesteder i hele parken, og det har også en ny Animal Care Center, hvor gæsterne kan få en up-close billede af, hvordan dyrene bliver passet.

Miami Seaquarium: Miami Seaquarium er meget mindre end SeaWorld, men det er den oprindelige hjem af Flipper, og du kan stadig se den berømte delfin familiemedlemmer, og masser af andre vandlevende, på dette ærværdige Miami attraktion.

Planet Hollywood: Vil du se, hvad der er på menuen og møde en kok på Downtown Disney Planet Hollywood? Deltag mig for et måltid på denne ikoniske spisested.

Jeg håber også at passe i en køre til min favorit stranden i St. Pete. Denne tidsplan kan ændres, men det kommer til at blive en spændende uge, så tjek min Examiner søjle og følge mig på Twitter, hvor jeg erthemeparkwriter.

Brug for råd eller vejledning fra en Central Florida forlystelsesparker ekspert? Tjek mine ebøger til Kindle og Nook.


relaterede artikler