Clearwater Cigar Company - cigar shop review

Clearwater Cigar Company - cigar shop review


På min vej hjem i dag, bemærkede jeg et tegn i store røde bogstaver proklamerer "cigarer". Der er ikke noget jeg kan lide bedre end at tjekke nye cigar butikker, så jeg pligtskyldigt detoured i Northwood Commons Shopping Center på hjørnet af McMullen Booth og Enterprise Roads.

På hoveddøren bemærkede jeg den meget cool logo Clearwater Cigar Company; en pirat skelet ryge en cigar, omgivet af butikker navn. Nedenfor logoet er den humoristiske tag line, "EST. Ikke så længe siden. "

Jeg gik ind i 600 kvadratfod butiksareal, og jeg blev straks mødt af Leglio Sotolongo, ejeren af ​​Clearwater Cigar Company. Leglio er en meget venlig, udadvendt mand, der har en masse begejstring for hans nye venture. Jeg præsenterede mig, og vi snakkede om hans butik og den lokale cigar industrien i-mellem besøg fra kunder og cigar repræsentanter.

Selve butikken er meget rart leder. Leglio har gjort et stort stykke arbejde i at oprette sine skærme og opnå en meget flot markering af produktet. Du vil finde et stort udvalg af Arturo Fuente og JC Newman cigarer samt populære mærker som Carlos Torano, Camacho, Ghurka, Oliveros, San Cristobal, Ashton, La Aroma de Cuba, Rocky Patel, Oliva og mange flere.

Ud over Clearwater Cigar fremragende cigar udvælgelse, butikken lagre også kuttere, lightere og humidors.

Der er en behagelig udendørs siddepladser område for rygning i front og Leglio nævnes, at store paraplyer er blevet beordret til at komplimentere de borde og stole.

Clearwater Cigar Company er en velkommen tilføjelse til det lokale samfund, og jeg ønsker Leglio Sotolongo stor succes.

Clearwater Cigar Company

2454 McMullen Booth Road

Clearwater, FL 33759

Northwood Commons Shopping Center

727-726-2442

: Man - lør fra 10:00 til 07:00


relaterede artikler