Crock Pot Opskrift på kylling Cacciatore

Crock Pot Opskrift på kylling Cacciatore


Ikke så længe siden harped jeg om ikke at have mange Crock-Pot opskrifter som jeg nød, og jeg ubevidst foreslået, at jeg skulle tage en lektion fra Boy Toy, fordi han krukker fix. Så jeg tog min egen rådgivning og bad ham om at dele en af ​​hans foretrukne opskrifter og nu jeg får endnu mere lovin 'fra min Crock-Pot.

Cacciatore betyder "jæger" på italiensk, og det er typisk en rustikke skål, der indeholder kylling, peberfrugt, løg og tomater. Kødet er typisk braiseret og alt ulmer sammen i en gryde i cirka en time, hvilket gør det til en perfekt opskrift på den langsomme komfur.

Jeg brugte en kombination af hvid og mørkt kød kylling, fordi det er, hvad jeg havde på hånden fra min Windy Hill Farm CSA, og hvis du har et stænk af rødvin bare tigger om at blive brugt, med alle midler, smide det i også. Da Boy Toy gør dette for hans børn, han koteletter veggies små, så de er ikke målbart (han er lusket som) og serverer den over ris. Jeg disket mine op over pasta, men du kan også bare bruge en dejlig crusty italiensk brød til sop op lækker sauce.

Jeg forberedt en dobbelt opskrift og portioned det ind nedfryselig beholdere. På de nætter, at jeg ikke har lyst til madlavning fra bunden, vil jeg bare tø en portion og forberede ris eller pasta. Nem peasy og lækker!

(Husk at gemme knoglerne til at gøre hjemmelavet lager.)

Crock-Pot Kylling Cacciatore

Portioner: 8

8 kylling lår, med knogler, hud fjernet

28 ounce kan knust tomater

1/2 rød peberfrugt, skåret i strimler

1/2 grøn peberfrugt, skåret i strimler

1 stort løg, skåret

1 tsk oregano

1 laurbærblad

salt og friskkværnet peber, at smage

friske krydderurter såsom persille, til pynt

Sæson kylling med salt og peber og plads i langsom komfur. Hæld tomater over kyllingen, top med løg og peberfrugter. Tilføj oregano, laurbærblad, mere salt og peber og give det en røre at kombinere alt. Cover og kok på lav i 8 timer eller høj i 4 timer.

Før servering, fjern laurbærblad og juster krydderier, hvis det ønskes. Hvis du gerne vil have din sauce lidt tykkere, kan du fjerne låget og fortsætte med at koge på høj for omkring en time.

* Brug venligst økologiske råvarer når det er muligt.


relaterede artikler