Dating på 50: mænd stille spørgsmål

Dating på 50: mænd stille spørgsmål

Spørgende mænd ønsker at vide: I denne uge bringer spørgsmål fra mænd om seriel dating, flirte og frustration. Jeg bestræber sig på at besvare spørgsmålene, så godt jeg kan. Send dine spørgsmål, forespørgsler og skænderier til 50datesexaminer@Gmail.com

Kære Page

Mine venner siger jeg er ligesom den fyr i filmen Network, der skriger "Jeg er så gal som helvede, og jeg har ikke tænkt mig at tage dette længere!" Jeg er virkelig frustreret. Jeg har været på tre forskellige dating sites i tre år. uden held. Jeg bliver ved at møde kvinder, der sender gamle fotos, der ligger om deres alder og rygning, og som ikke synes at have en følelsesmæssig IQ Er det mig?

Ligesom Peter Finch

Kære Just Like Peter Finch,

Mens ingen sagde det ville være let, bør online dating være sjovt, i bedste fald. Ked af at høre om dine trængsler. Giv ikke op. Være mere direkte i din profil med angivelse af en interesse i selvbevidsthed, altruisme, personlig motivation, og evnen til at elske. Prøv igen.

Fred, Side

Kære Side Larkin,

Jeg er 63, pensioneret, skilt, sundt og se og føle den bedste nogensinde. Min nye kæreste er 55 og hun er hot. Der er én ulempe: hun er, hvad du kalder en seriel dater. Hun er en gal med "kennel af doggie poser i køleskabet. Hun går ud næsten hver nat-ikke med mig. Hun er kun gratis på onsdag aftener. Er jeg spilder min tid?

Berkeley Bob

Kære Berkeley Bob,

Hvis du er "kæreste" er dating tre andre mænd hver uge, sidde ned; Hun er bare ikke vild med dig. Hun er tydeligvis spiller banen, og Bob, du ikke er på hendes vagtplan. Det er tid til at komme videre, og prøv grønnere græsgange-du fortjener bedre.

Fred, Side

Hey, Larkin,

Jeg læste din brik om 'Mænd er som champagne. " Nå, min erfaring siger kvinder er ligesom ål. Du kan ikke få styr på dem, og de komme væk.

Morgan Hill Mike

Hey, Morgan,

God pointe. Der er 1 million historier "i dateret byens og lige så mange metaforer. Efter hele fiske metafor: Jeg vil sige jo flere linjer, du lægger i vandet, jo bedre lykken. Se: Dating 101: Catch and Release. Have det sjovt derude. Husk, dating er et tal s spil - og du skal få i spillet for at vinde.

Fred, Side

San Francisco Dating @ 50 Censor, Side Larkin, gerne dine feedback, spørgsmål og forespørgsler på 50datesexaminer@gmail.com.

Gå ikke glip af en enkelt side Larkin column- Klik, klik, klik på knappen Abonner.

Alle Page Larkin Dating @ 50 Examiner artikler 2011 af Page Larkin; reposts tilladt med kopi skriftlig meddelelse og link til den oprindelige artikel. Alle andre rettigheder forbeholdt.


relaterede artikler