Den bedste kaffe på Færøerne: Kaffihusid

Indrømmet, jeg ikke forsøge hver eneste kop kaffe på Færøerne. . . men jeg føler tillid til, at Kaffihusid i Torshavn tjener de flotteste kaffe drikkevarer! Det er meget hårdt på Færøerne - i Europa, for den sags skyld - for at få smag og fløde mv at amerikanerne nyder normalt i deres kaffe.Den bedste kaffe på Færøerne: Kaffihusid


Tamar Alexia Fleishman, Esq.
Kaffe er meget vigtigt for mig. Det om ødelagt mit liv, da jeg begyndte at skulle tage meds, der kræver jeg vente 40 minutter, før jeg selv har kaffe med fløde i morgen. . . og jeg skal have min kaffe med fløde. Jeg har lært at sige sætningen på flere europæiske sprog, med de fleste barristas ikke villige til at samarbejde. Nogle steder tjene bryg bitter eller svag eller bare brændt.

Jeg elsker selv kaffe natten: Jeg finder syrer eller noget hjælpe fordøje rige måltider og rydde mit hoved fra spiritus.

Det er virkelig godt at vide om et sted som Kaffihusid. Beliggende på den vigtigste by dock i Torshavn, hovedstaden i Færøerne, det er lige foran en seafood-landmænd marked, samt den kølige skonnert Norðlýsið, der sejler til huler, hvor der er koncerter!

Når walking omkring den kølige, tågede by (selv i sommeren!), At komme over jet-mellemliggende eller endda lade tørret grindehval bosætte sig i min mave, Kaffihusid blev min bedste ven. De har en karamel kaffe drikker drizzled med rig karamel og toppet med masser af flødeskum. Det er lækker! Hvis jeg kunne, ville jeg drikke det 3 gange om dagen, hver dag. Dette er i en nation, der ikke gør meget i vejen for mejeri, ikke er i stand til at understøtte mange malkekøer. Den søde kaffe hus har udsigt over havnen og forbinder til en gourmet mad butik.

Hvis du kan lide at læse mine foodie eventyr, skal du klikke på knappen "abonnere" ovenfor. Du får fremtidige artikler i din indbakke GRATIS! Selvfølgelig har jeg over 1.700 artikler her, så poke rundt og "finde noget velsmagende"!


relaterede artikler