Den brasilianske Blowout

Den brasilianske Blowout

Ønsker at have en fabelagtig hår dag, hver dag? Langt, min mest foretrukne skønhed overbærenhed, til dato, er den brasilianske Blowout jeg modtaget af helt utrolige Natalia fra Blowout af Natalia. Det var den dag, mit hår ændret for evigt.

Da dette er en mobiltjeneste, kom den talentfulde Natalia til mig, som ikke kunne have været en mere perfekt pasform til min travle tidsplan. Jeg var overrasket over, hvad en simpel proces var dette. Efter at være blevet vasket to gange med afklaring shampoo, var mit hår dækket i dette mirakel keratin produkt, frakker hver streng med proteiner og udfylder huller tvinger tråde til at ligge fladt og frastøde fugt. Dernæst blev det blæst tørre og derefter flad stryges at forsegle hele denne magiske potion i den kutikula af håret. I lidt over en time, mine tider kruset lange Lokker omdannet til perfekt lige, silkeagtig smukke låse. Jeg ønskede at gå ud at danse i regnen!

Du har måske en hørt en lille smule om brasilianske blowouts i fortiden. Denne særlige behandling er den, hvor du kan shampoo dit hår lige efter, sætte det i en hestehale, eller sætte solbriller på toppen af ​​dit hår. Intet vil påvirke resultaterne. Min tørretid er nu halveret, har min flad jern ikke set dagens lys, og jeg behøver ikke at bruge nogen produkter i mit hår. Jeg vil gå uden mad, før jeg ofrer få denne behandling. Jeg er hooked! For yderligere information kontakt: Blowout af Natalia på (678) 570-1307


relaterede artikler