Det hele var en drøm ...

Det hele var en drøm ...

I midten af ​​90'erne som roommates i Atlanta, Torry Epps en NFL defensiv lineman for Atlanta Falcons, var altid en til at erkende den spænding, jeg ville vise, når præsenteret med mulighed for at interviewe med Atlanta-området personalemæssige virksomheder samt den efterfølgende skuffelse jeg ville bære, da jeg blev meddelt, at "en anden kandidat, tættere matchede position" er valgt. Jeg var i Atlanta fødestedet for pastor Dr. Martin Luther King, og jeg søgte en mulighed for at få min karriere i personalemæssige undervejs ... det var mulighed for at "har en drøm". Min barndomsven blev forankret i forfølgelsen af ​​sin drøm, og at disciplinen guidede mig ud på min rejse så godt.

Efter utallige afvisninger var det tid til at forlade "dream part" i Atlanta og vende tilbage til byen af ​​mine college år, Pittsburgh, PA. Jeg fortsatte med at besidde bemandingen Firm forhåbninger, men med nyheden om den forventede ankomst af min første født Ayanna foran mig. Det var tid til at tage et job ... ethvert job og sætte bemandingen Dreams på hold. Efter et år var gået arbejdet som familie rådgiver ved en ungdom tilbageholdelse facilitet modtog jeg et opkald fra min ven Torry, han ville have mig til at vende tilbage til Atlanta for at se Falcons spille Rams på et nationalt tv torsdag aften spil. Få timer før spillet blev Torry informeret af falke, at han var blevet løsladt. Nogle ville sige en forfærdelig tid for mit besøg, men som en ven, jeg troede, at timingen var ideel til at støtte min ven i hans tid drøm usikkerhed. Med nyheden om hans løsladelse stadig frisk, vi gik ud på byen til middag & drikkevarer. Torry fortalte mig sine tanker om holdenes retning og hvordan det førte til at han blev løsladt. Jeg husker også et tilbud, som han krediteret hans træner Jerry Glanville, der henviser til NFL som stående for "ikke for længe". Selv om hans tid i ATL havde kom til en ende, Torry tro på sin drøm, som han tilskrives hans kærlig mor Mrs. Joyce Epps & talent fortalte ham, at hans karriere i National Football League var ikke forbi. Vi brugte hele aftenen genoplever erfaringer fra vores dage som børn i Uniontown, PA. Alt imens give hinanden eksempler på tidspunkter, chips var nede, og vi har aldrig foldet. Vi blev forenet den nat af Mitch Lafleur. Han nærmede sig med en meget højtidelig udseende, tro, at Torry ville blive knust af nyheden om dagen. Til Mitch overraskelse Torry var flugter med spænding, at en stor aften med en bedste ven bringer på. Mitch kom os i vores samtale og talte om hans drømme om at have en limousine service udelukkende til professionelle sportsfolk. Vi "fejrede" at så godt.

Under vores drevet tilbage til Torry s Atlanta hjem, begyndte han at hente sine voicemail-beskeder, og der var en besked fra Bobby Beathard, General Manager for San Diego Chargers. Mr. Beathard kaldet til at byde velkommen Torry til opladeren organisationen. De havde lige købt ham dispensationer ... drømmen faktisk fortsat.

Denne historie er beregnet til alle, der har styrken til at omfavne et drømmejob eller drømme karriere. Lad ikke dine nuværende omstændigheder diktere dine handlinger. Fortsæt med at forblive positiv og "Drøm IT Alive"!

Denne historie er dedikeret til mindet om Torry Epps og Mitch Lafleur. De har begge levet liv, der var alt for kort, men de begge forlod denne jord som elever af deres drøm. Please hjælp mig at fejre livet af Torry Epps på hans fødselsdag 28 maj ved fortsat at forfølge din drøm. Hvil i fred EU

Hvis du har fundet denne artikel nyttige og vil gerne blive underrettet, når nyt indhold fra Kenneth L. Johnson mangfoldighed rekruttere ekspert og formand for East Coast Executives er frigivet, kan du tilmelde dig.


relaterede artikler