Eksklusiv Q & A med Roberto Ferreira Kurator & Pædagog af The House of Creed

Eksklusiv Q & A med Roberto Ferreira Kurator & Pædagog af The House of Creed

Roberto Ferreira er kurator og Pædagog af The House of Creed, verdens eneste privatejet luksus duft dynasti gået fra far til søn i en ubrudt linie siden 1760, tjener fremtrædende ledere på alle områder, og den kræsne offentligheden for mere end 250 år.

Tjek vores eksklusive interview med Roberto nedenfor.

1-Hvor længe har du arbejdet for Creed, og hvordan kom du komme i gang?

Jeg har været i duften industrien i ca. 14 år, hvoraf 11 har været for House of CREED. Jeg har en tendens til at blive neurotiske om uendelige praksis eller fag og parfume var simpelthen en af ​​disse tvangstanker. Jeg startede som et salg person for Chanel duftstoffer i 1999. Jeg blev intimideret af, hvor lidt jeg vidste om dufte, når jeg havde henvendelser fra kunder, som jeg ikke kunne besvare. Jeg begyndte at forske betydningen af ​​parfume i gamle kulturer, fra egyptere, grækere og romere, til de moderne mestre i slutningen af ​​det 19. århundrede, og de teknologiske fremskridt, der anvendes i parfume beslutningsproces. Det var en fælde, som jeg ikke kunne udrede mig fra! Viden var nøglen til min succes i duftstoffer. Min passion for dufte kun voksede ... og det gjorde mine kundekreds! Jeg blev meget vellykket, og at nøglen åbnede min dør til tro. Jeg er i øjeblikket den internationale pædagog og kurator for House of CREED i USA, Canada og Mexico. Jeg havde det privilegium at mødes og blive trænet af familien i CREED fabrik beliggende i Fountainebleau, en time syd for Paris, Frankrig. Vores forhold fortsætter med at vokse og min passion for parfume kun vokser som jeg lære mere. Jeg elsker at dele mine erfaringer med mine kunder. Hvad ville et kunstværk være uden øjne til at give det liv?

2-Hvad er den mest spændende del om dit job?

Jeg elsker mit job! Jeg havde aldrig været i stand til at sige, at med så meget åbenhed. Jeg har meget inspirerende mentorer, der ubønhørligt skubbe grænserne for min kreativitet. Jeg elsker at lære om branchen, møde berømte parfumefabrikanter, lugte nye kreationer eller lære om den tvetydighed af råvarer. Som du måske ved, er industrien indhyllet i mystik. Min evige søgning stadighed udsætter mig til nuancer og nye områder af opdagelse. Dele dem med mine klienter og studerende er en form for åndelig levitation ... Eventyret og mangfoldigheden af ​​rejser er også meget spændende. Det er en form for tidsrejse. Fra science fiction til videnskab faktum!

3-Du er en yderst privat person du donâ € ™ t har Twitter eller Facebook, hvordan kan du holde forbindelsen?

At leve i information og kommunikation alder, er det uundgåeligt, at afskedige centrifugalkraften, at sociale medier skaber på moderne kultur. Jeg har en meget krævende job, der kræver minut detaljer i alle aspekter af mit liv. Opholder forbundet er indbegrebet at udføre de opgaver, jeg har brug for at blive en succes, ophold fokus og bevare et sundt forhold til familie og venner. Den miste kamp mod tiden har tvunget mig til at fokusere på de ting, der betyder mest i mit liv: min kunst, min familie og mit job. Min "forbundethed" har simpelthen en anden betydning.

4 Hvis du skulle oprette din egen duft, hvad noter ville du bruge?

Råvarer i dufte kan undertiden være meget bedrager. Nogle gange kan en note kan føre, andre gange lader sig lede, eller det kan endda forklædning sig blandt andre noter til at skabe balance og harmoni i en duft. Min duft ville forsøge at fange så mange aspekter af mit liv som muligt, at indarbejde elementer fra hvad bringer mig glæde eller definerer min personlighed. I parfume dette kaldes "form". Jeg kan lide komplekse molekyler og kompositioner, fra det æteriske og abstrakte til faretruende forførende. Det ville være meget mystisk i sin tilgang, vedholdende, Bodacious, hentydninger, voldsomt eksotiske og vovemod. Det ville være ideelt at harmonisere mine foretrukne noter: bergamot, neroli, cashmeran, orris, vetiver, oud, læder, rose, sandeltræ, patchouli, tonka bønne, labdanum og en af ​​mine meget favoritter af hele tiden, ambra ... KABOOM! Der er ingen garanti for, at disse noter vil arbejde, det er derfor, mine sidste ingredienser ville være serendipity, eksperimenter og en "happy uheld".

5-Hvad er din yndlings Creed duft?

Jeg vidste du ville spørge mig det! For at være helt ærlig, min favorit duft er det, der passer bedst til min følelsesmæssige tilstand på det tidspunkt. Stedet, socialt samvær eller hvem jeg er med, vil afgøre, hvad der skal bære. For eksempel elsker jeg iført Royal Oud når jeg besøger Seattle, San Francisco eller en tåget dag i New York. Det er gådefuldt, uforudsigelig og meget spirituel. Jeg bære Windsor, når jeg har et maleri udstilling eller til Jazz i Montreal. Imperial Millesime at være iøjnefaldende, men alligevel mærkbar og Bois du Portugal eller Silver Mountain Vand til et sted, hvor naturens skønhed efterlader dig åndeløs, ligesom Sonoma, Napa og Big Sur på vestkysten.

6-du kun bruge Creed eller har du andre favoritter?

Som maler, lærte jeg, at hver farve er vigtig, og som vin, det handler om i øjeblikket. Som en duft pædagog, ville det være umuligt at indsnævre mit valg til 50 duftstoffer. Det er min pligt at blive udsat og uddannet om branchen og dens tendenser. I denne proces, jeg opdager smukke kreationer, der er umulige at ignorere. Jeg elsker at finde et nyt duft og besætte over det!
Jeg er evigt nysgerrig at lugte noget nyt.

7-Vi kan lide altid at ende vores interviews ved at bede om en favorit citat eller visdomsord, hvad er din?

Kunst er indbegrebet kraft, der bevæger sig og forvandler selve essensen af ​​mit væsen. Jeg kunne ikke forklare det bedre som i ord renæssancen manden Paracelsus, når han formaner:

"Det er vores opgave at søge kunst, for uden at søge det vi aldrig lære hemmelighederne af verden".

For oplysninger om CREED besøg Creed Boutique på www.CreedBoutique.com.


relaterede artikler