En aften med Nike Training Club

En aften med Nike Training Club

Når det kommer til Kool-Aid, vil jeg drikker hvad smag Nikes fik på tryk. Så da min gal Sam, ambassadør extraordinaire, slukke invitere til en uge-lange udstyrsstykke af Nike Training Club arrangementer, vidste jeg, at vi var i en god tid.

Vivi, min træning partner-in-kriminalitet, og jeg ledes ned til at mødes med damerne på The Box SF tirsdag aften for at tjekke yoga session. En instruktør fra Yoga til folket var dels at lede os gennem en Vinyasa Flow klasse, som var en tiltrængt (læs: mellow) træning efter lørdagens eventyr i bugten og søndagens lange løb.

Vi ankom til en skyfri rum fyldt med lyserøde og lilla yoga måtter. Efter en indtjekning og vores poser, vi greb en plet op foran med nogle af vores kolleger November Projekt kikker (yup, den gruppe, der knuser bakker sammen må også træne quad og hamster knæk sammen).

Og det var en god ting, vi fik der tidligt fordi rummet fyldt hurtigt. Tilsyneladende ord fik »runde om, hvad en blast alle havde på den foregående aftens kickboxing træning; her i SF, er vi ligesom møl til en flamme, når det kommer til alvorlige sved sessioner.

Mens vi fik ned til erhvervslivet med vores vinyasas, Nike besætningen knækkede skud og filmede session med GoPro kameraer fra forskellige vinkler. Et par af deltagerne modelleret også Nikes yoga gear, så vi fik til "ooh", "ahh" og "om" over alle de nye sjove prints og farvestrålende produkter i aktion.

Mine hænder har en tendens til at glide mere end mine fødder, så jeg er ikke sikker på om de sko / wraps, men jeg er en sucker for en awesome udskrevet stramt. Måske, bare måske, vil de få mig motiveret til at ramme måtten oftere ...

Efter sessionen pakket ind, vi blandet for lidt over snacks og spa vand før en god luns af gruppen var bussed tilbage til Niketown. Hvis definitivt fik mig interesseret i de ugentlige NTC klasser, og jeg håber at ramme en anden begivenhed eller to - i aften er en barre klasse, fredagens en løbetur langs Embarcadero, og lørdag er en anden NTC træning Niketown - at afrunde ugen .

Wanna deltage i den sjove? Tjek den NTC Facebook-side for at se, om dit område er deltager. Hvis ikke, er der altid mulighed for at leve stedfortræder gennem NTC app - Jeg kan ikke tale til det endnu, da jeg lige hentet det selv for at teste, men ved første øjekast ser det ud som en stor ressource for nogle hardcore hjemme træning, høflighed af Nikes pro atleter og master undervisere.

Har du prøvet de NTC træning? Hvis ja, hvad syntes du?

Håber du har en glad, aktiv uge!


relaterede artikler