Eventi - Best Suites i New York

Eventi - Best Suites i New York

TO-del serier

New York City er rum-udfordret, men høj-energi. Den bedste måde at maksimere dit ophold er til at sprede sig lidt i en suite. Den sande definition af en hotelsuite er simpelthen en serie af værelser. En suite kan betyde rummet har en separat opholdsstue, eller det kan betyde 1.000 kvadrat-fødder af henslængt boligareal. For mit todelt serie om de bedste suiter i New York, har jeg valgt en suite på begge ender af spektret.

DEL - EVENTI

Det Eventi Hotellet er super chic i Chelsea. Det er svært for et hotel i Manhattan til ikke være tæt på noget utroligt, men uanset, Eventi er en kort cab ride til alt godt. Når du tænker på en intimt posh Soiree, kunne Eventi lobby være kulisse. Faktisk hotellet, er vært for vinsmagninger i lobbyen.

Hotel reception tendens til at være udenfor, men for det meste behageligt. En uventet gave i lobbyen er en fantasifuld højskab, der åbner for at vise en tændt haven vægmaleri. Jeg åbnede det flere gange under mit ophold, bare for at forsøge at finde ud af, hvorfor det var der. Min konklusion? Det er en lidt sjov, at jeg ikke burde sætte spørgsmålstegn.

PREMIER én-soveværelse suite

Min suite New York oplevelse på Eventi kredsede om en premier én-soveværelse suite med en inspirerende udsigt over byen. Min mand (der altid rejser med mig) og vores søn (som sjældent får chancen) blev straks tiltrukket af gulv-til-loft-vinduer. Da ydersiden blev taget i, opmærksomhed vendte sig mod rummet.

Vores 500 kvadratmeter værelse bestod af en lang post gangen, en stue med 37 "LG fladskærms TV, et separat soveværelse med en iPod dock og et badeværelse med en unik brusebad. Opholdsrum denne størrelse er fremragende entry-level suiter. I størrelse, de har omkring 150 kvadrat-fødder mere plads end en standard værelse, men nøglen fordel er i skillevæggen mellem værelser. Rejser med en teenage dreng, ligesom vi var gøres bedst med separate rum.

Selv om den super stilfulde sofaen var lidt ligesom smukke peep-toe hæle, der er bedst bæres i korte perioder, sengen var himmelske. Frette sengetøj hvilede let på vores underskrift Kimpton seng. Efter en nat på "Wicked", sengen var pynten på Magnolia cupcake.

Den næste morgen jeg borede i den salige seng og kiggede ud af vinduet på den imponerende (endnu spændende) rum-skrabere, så længe jeg ikke var i stand til at suge i dyb karbad. Suk. Jeg svælge under brusehoved med spredningseffekt, selv om. I vores suite, glasset halvt-wall, at semi-omslutter bruser, huser også karret i et vådrum.

UD OVER SUITE

Som vi forlod suite for vores dag, gjorde vi en hurtig rundvisning af spiseplads og mødelokaler. Af note er taget verandaen. På en varm dag, ville morgenmad eller en reception være ideel her for en smag af bolig downtown liv.

Jeg forestiller mig, spisning er en oplevelse på Bar Basque. Jeg re-levet Star Trek: The Experience, da jeg trådte ud af elevatoren. Designet af Syd Mead (klart en sci-fi fan), restauranten er ligesom forlader denne planet for glæderne ved pod liv, mystisk lit skrå røde vægge og lave lofter.

En udendørs terrasse bringer gæsterne tilbage til New York med grønt, comfy udendørs møbler og svin borde (tabeller i form af en gris, ikke lavet af svin).

Selvom jeg ikke fik at se hotellets no-lastrum forældelse signatur suite, Eventi suite, jeg anbefale at surfe på hjemmesiden for fotos.

Min anbefaling

For de fleste, penge er en faktor. En post suite er løsningen for dem, der rejser i et sæt af 3 uden udgifter til et andet rum. Eller bruge det til mere plads til jer to. Eventi et-værelses suite er komfortable, funktionelle og smagfuld. Bog det.

For mere information om Eventi eller at reservere et ophold, kan du besøge deres hjemmeside.

Censor note: Min påskønnelse går ud til Delfina Guemes for at arrangere mit ophold. Tak!

Skriv venligst til mig[email protected] Min mand og jeg har en YouTube-kanal lige for vores luksushotel video anmeldelser. Besøg YouTube.com/TravelbyLori.