Fastfood: stor eller største opfindelse?

Fastfood: stor eller største opfindelse?


Bare lidt siden, var jeg samtale om min nogensinde medrivende forfølgelse af fastfood viden og dejlige salte. Jeg var udlægge til min onkel, hvor indflydelsesrige min skrivning var på livet for millioner af fastfood analfabeter, og efter en hjertelig latter af hån, opmuntrede han mig ved at foreslå, at fastfood var en af ​​de største facetter af den moderne verden. Sure, der er masser af downers: Vietnam, AIDS-virus, terrorisme, tolv sæsoner af Big Brother, Sarah Silverman, og listen fortsætter.

Men et nyt år handler om at se fremad med optimisme, så at være fair at den moderniserede verden (Post 1930'erne) det er ikke alle dårlige nyheder. Vi har moderne medicin, hvilket betyder at du ikke længere dør af ting som polio eller ondt i halsen. Desuden har vi elektricitet, biler og kæledyr snuggies. Fair at sige, at det er svært at forestille sig at leve uden nogen af ​​disse ting. De moderne verdener, og mere specifikt moderne Amerika, bringer med sig den vitale dispensering af fastfood. Jeg kan faktisk stå op lige nu, og inden for ti minutter være at spise en varm, lækker, og påfyldning måltid. Alle andre hensyn til side, vil jeg sige, det er temmelig bemærkelsesværdigt.

Amerikanerne har gjort fastfood den mest succesfulde spisestue og underholdningsindustrien der findes i dag. Er du klar over, at der er mennesker i verden, der lider af underernæring og sult? Fordi jeg ikke tror, ​​jeg er. Jeg siger det ikke for at gøre dig føle sig skyldig, men gøre dig opmærksom på de vidunderlige velsignelser, du er indviet i, hver gang du cirkel, drive thru.

Se hvordan Kanye West er at komme i på fast food industrien


relaterede artikler