Femogtyve dage Ros: Jeg tror på Gud, fordi ... Han er evige! Dag 4

Femogtyve dage Ros: Jeg tror på Gud, fordi ... Han er evige!  Dag 4

I dag er søndag her i Atlanta. De, som tror på og tilbede Gud gennem Kristus er travlt med at forberede at gå til deres lokale kirke.

De, der er kristen og forhindret i at deltage, er klar til at lytte til nogle af de meget gode prædikener på tv eller på deres computer.

Dr. Charles Stanley fra First Baptist Church of Atlanta er på flere gange om dagen. Du kan gå til hans hjemmeside på http://www.intouch.org/ udsigt videoen for i dag: "overvinde Modløshed"

Du kan endda gå til hans hjemmeside og høre tidligere prædikener; og andagt, der kan hjælpe dig med at komme Gud nærmere. Du kunne bruge en hel dag her.

Hvis du bor i Atlanta område, kan du besøge hans kirke, First Baptist af Atlanta placeret på 4400 N. Peachtree, Atlanta, Georgien. Kirker vrimler i Amerika og alle, der søger kan nemt finde en i nærheden, hvor de bor. Hjemmeside for First Baptist: http://www.fba.org/

Her til morgen, da jeg begyndte at tænke over, hvorfor jeg tror på Gud, en sang kom til mit sind. 'Men nærmere Min Gud til Dig. «

Det var en sang skrevet af Sarah Adams i 1841 - og musikken er kendt af næsten alle, da det er den sang af mændene spiller som Titanic sank. Denne sang, 'Nærmere Gud til Dig, «er ofte tænkt som en sang om at gøre fred med Gud i at dø; men det betyder mere end det for mig.

Det betyder, at jeg længes efter at være tættere på Gud (her på jorden), mens jeg stadig er her. De siger, du kan bedømme en persons karakter af de mennesker, de hænger ud med. Jeg ønsker blot at hænge ud med Gud mere; og være tættere på Ham. Hvorfor? Fordi han kender vejen igennem ... selvom det hele. Han er den guide, der kan føre dig sikkerheden igennem. Jeg ønsker blot at kende ham mere.

Han er den Gud, der elskede mig så meget; at mens endnu en synder, han døde for mig. Nogle mennesker kan lide at hænge ud med folk, hvem de synes er ringere, så de kan føle sig overlegen. Nogle siger, at de kan lide at hænge ud med folk, der er elever - og der går steder - fordi de ønsker at gå sammen.

Nogle mennesker hænge ud med dem, der bare gøre dem føler godt, fredelig, sikker og glad. Vi ønsker blot at være tættere på dem, vi elsker, og som elsker os til gengæld.

Jeg kan godt lide at hænge ud med Gud, fordi Han er evig. Han er ikke en retfærdig vejr ven, der ikke hænge ud med mig af andre grunde andre end Han kan lide mig; og han faktisk elsker mig. Vi ved alle, når vi ønsket og elsket ... og vi ved, når vi ikke er.

Vi kan godt lide at være omkring mennesker, når vi ved, at de elsker os og ønsker at være med os. Gud er den samme. Gud ønsker at være sammen med dem, der ønsker at være sammen med ham. Han ønskede at være med Adam og Eva i haven. Han ønsker at være sammen med os i denne verden; og den kommende verden. Han må virkelig elske mig masser at ville stille op med mig i al evighed.

Jeg tror på Gud, fordi Han er evig. Han har ingen begyndelse og ingen ende. Han var altid og vil altid være. Han skabte en perfekt verden; men det gjorde ikke forblive sådan. Men måske er det bare den prøvekørsel - og for dem, der ønsker at hænge ud med ham. Han har udarbejdet en anden verden - mere perfekt end den første; det er synd, sorg og død bevis. Det er en evig verden.

"Den høje og ophøjede, der bor i evigheden, den Hellige, siger dette:" Jeg bor i det høje og hellige sted med dem, hvis ånd er angerfuld og ydmyg jeg genoprette knust ånd ydmyge og genoplive modet af dem. med angrende hjerte "Esajas 57:15 -. Living Bible

Jeg tror på Gud, fordi Han er evig og på grund af Kristi - så er jeg

Se og lytte som denne sang så smukt synges; og føler Gud nærmere for at have gjort det.

http://www.youtube.com/watch?v=rwLl5nY5WPI


relaterede artikler