Første stop på Chevy Cruze road trip: En hurtig aften besøg SeaWorld Orlando

Første stop på Chevy Cruze road trip: En hurtig aften besøg SeaWorld Orlando

Som den stolte "ejer" af en Chevy Cruze Eco i en uge, høflighed af GM i den sydøstlige del, besluttede jeg at tage det ud for et spin kort efter det ankom. Jeg har en jam-pakket tur tidsplan starter denne weekend, så jeg besluttede at vænne sig til dens håndtering dag ved at køre den et sted tæt ved: SeaWorld Orlando.

Jeg nyder at gå til SeaWorld at ride Manta og se shows, men nogle gange jeg gerne bare slentre langs parken og slappe af. I dag var en af ​​de dage, da jeg besluttede at bare få noget motion, nyde de dejlige landskabspleje, og stoppe ved den undersøiske visning at se, om Spækhuggere var ude.

Jeg var ivrig efter at se, hvordan Cruze håndteres på motorvejen. Desværre var I-4 bakket op, så jeg måtte tage en alternativ rute (535 til Palm Parkway / Tyrkiet Lake Road), som også blev stoppe og gå op til Walt Disney World indgangen. Det gav mig en chance for at se, hvordan bilen håndteres i trafikpropper.

Cruze sæder var meget mere komfortabel på ryggen end min Saturn Vue, selv om min mand, der er meget højere, sagde, at det føltes underligt at sidde så lavt. Bilen håndteres meget godt, og det var let at justere til sigtelinierne, selvom jeg gerne bakspejlet til at være lidt større. Det har meget glattere acceleration end min Vue og er meget peppy for en fire cylinder.

Den største ændring var den store, farverige navigation skærm. Jeg er vant til at få mine anvisninger fra OnStar og have teksten på min monokrom radioens display. Det er meget anderledes ved hjælp af den indbyggede navigationssystem, men jeg gav det en chance, selv om jeg vidste, hvor jeg skulle.

Cruze Eco er udstyret med OnStar, også, så jeg vil forsøge at næste gang. Det bliver interessant at se, hvordan det virker i et nyere køretøj i forhold til min trofaste gamle Vue.

Vi havde en kraftig tur rundt SeaWorld og gik til undersøiske visning, men ak, vores timing var dårlig. Det var næsten tid til One Ocean show, så alle Spækhuggere var i showet pool snarere end visningsområdet.

På vejen hjem, blev I-4 bevæger sig så vi tog Cruze for en motortrafikvej spin. Jeg kunne virkelig godt lide sin zippy acceleration, og isen kold aircondition føltes så godt efter en kraftig motion tur i parken.

Jeg havde købt en iskaffe, så jeg var glad Cruze har bekvem, let at nå kopholdere. Den bil, vi kører har en XM radio abonnement, så min mand programmeret i vores foretrukne stationer, mens jeg gearet sammen.

Efter dagens sjov, men relativt kort eventyr, er jeg klar til en længere, mere energisk drive. Deltag mig på Twitter viathemeparkwriter eller lige her i min Examiner kolonne som jeg rapportere om mine road trip eventyr.

Brug for råd eller vejledning fra en Central Florida forlystelsesparker ekspert? Tjek mine ebøger til Kindle og Nook.


relaterede artikler