Gør flyrejser sikkert og behageligt for mennesker, der bruger kørestol

Gør flyrejser sikkert og behageligt for mennesker, der bruger kørestol


Den nuværende standard for flyrejser for folk, der bruger kørestole er udmattende, farlig, ofte pinligt og aldeles uacceptabelt. Folk er tvunget til at overføre fra deres personlige stole til dårlig montering og dårligt udstyrede stole, og deres personlige stole er indlæst under planet under flyvning uden garanti for, at de vil komme tilbage i ét stykke.

Ben Trockman 2012 National ambassadør til påske Seals, er lammet fra halsen og ned og bruger en tilpasset el-kørestol. Han hoveder til Washington, DC den 15. maj støtte til at gøre flyrejser sikkert og behageligt for mennesker, der bruger kørestol.

Nedenfor er Ben anmodning om støtte ...

I dag, når jeg går til lufthavnen, jeg kan ikke bare om bord på flyvemaskinen som alle andre passagerer. Jeg bruger en elektrisk kørestol, og jeg kan ikke tage det om bord med mig. Så for at rejse med fly, jeg er nødt til at blive løftet af fremmede fra min egen kørestol ind i en dårlig montering stol for at komme ned ad kirkegulvet til min plads. Jeg er en stor fyr - 6 '2 "og 230 pounds - så løfte mig, er ikke nogen lille bedrift.

Jeg er tvunget til at stuve min personlige kørestol under planet uden nogen garanti for, at det vil komme tilbage i ét stykke. Denne stol blev gjort bare for mig, og koste omkring $ 40.000. Korrekt siddepladser er virkelig vigtigt at mit helbred. Jeg kan udvikle tryksår fra flyselskabet sæde, der kunne sætte mig på hospitalet eller værre.

Alle, med eller uden handicap, skal have ret til at rejse sikkert og komfortabelt. Det er derfor, jeg mødes med de politiske beslutningstagere i Washington i næste uge.

Vil du tilføje dit navn til mit forslag om at gøre flyrejser sikker og værdig for folk, der bruger kørestol? Jeg tager til Washington i næste uge, og jeg vil vise dem der er mindst 2.000 mennesker bag mig.

I 2012, da jeg var en national repræsentant for påske Seals, min familie kørte fra Indiana til New Orleans til San Diego og ryg. Disse var lange køreture, men de var vores eneste mulighed, fordi luftfartsselskaberne ikke kan rumme mig.

Jeg foreslår, at jeg og andre mennesker, der bruger el-kørestole, kunne bruge vores magt stole som vores sæde, så vi ikke behøver at flytte ind og ud, så man undgår sundhedsmæssige bekymringer og komfort spørgsmål.

Lad ikke en anden familie glip af en tur sammen, eller en anden kørestolsbruger springe en fantastisk mulighed, fordi flyrejser er simpelthen ikke en mulighed, jeg beder dig om at tilføje dit navn i dag -. Som en, der bekymrer sig om mennesker med handicap - til mit forslag til at gøre flyrejser tilgængelig for alle.

Alle - absolut alle - bør være i stand til at se verden Hvis du er enig, skal du tilføje dit navn til mit forslag nu.. Så hjælpe mig med at få mindst 2.000 mennesker bag mig ved at dele andragendet med alle, du kender.

Tak,

Ben Trockman 2012 National ambassadør, påske Seals

Rally din støtte omkring dette forslag ved at tilføje dit navn - jeg gjorde.

Fandt du denne artikel informativ? Modtag e-mail besked, når nye artikler er tilgængelige. Bare klik på "Tilmeld" knappen ovenfor.


relaterede artikler