GRATIS yoga i Times Square for Summer Solstice

GRATIS yoga i Times Square for Summer Solstice


HVAD: Mind Over Madness, A yoga begivenhed fejrer sol, sommer og kreativitet

HVORNÅR: 21. juni 2011. 7:30 til 19:30

HVOR: Broadway Plazas mellem 45. Og 47. Streets. Check-in er på Broadway og 48th Street.

ADGANG: GRATIS

Hvis du er en yogi og du bor i New York, deltage i denne begivenhed mindst én gang er et must. Jeg husker besøger Times Square som turist de første par gange jeg besøgte NY, og hurtigt at undgå det, når jeg blev hjemmehørende. Zig zagging gennem foto tager turist mens min nervesystem blev bombarderet med reklamer, kæde restauranter og honking førerhuse var ikke min idé om en god tid.

Denne sidste uge, men jeg befandt mig gå gennem den berømte "ikke rigtig formet som en firkant" firkantede og har gode minder fra min yoga sommersolhverv sidste år. Min tidsplan kun tilladt mig at tage Bikram klassen ved middagstid. Mens jeg respekterer alle stilarter af yoga, det er bestemt ikke min favorit, så jeg var lidt hesistant, hvad min erfaring ville være. Den middagstid solen slog ned på os, men var ikke kvælende ligesom jeg har fundet nogle hot yoga at være. Læreren var stor og assistenter var meget hjælpsomme. Jeg fandt fred midt i kaos, og energien i dette center er uforlignelig.

Hvert år yogier samles til en dag med gratis klasser i midten af ​​Times Square. Præ-registrering er påkrævet, og der er stadig plads til rådighed. Klik her for mere info. Denne usandsynlige miljø for yoga kan være udfordrende, da der er mange distraktioner omkring, men der kan være skønhed i intensitet og kaos. Samtidig med at øve på en strand eller fredfyldt bjergtop kan være ideel, det er en interessant praksis og udfordrende at tage din måtten til et centrum som denne.


relaterede artikler