Halloween Horror Nights hjemsøgte huse: Hvordan du bedømme det bedste af det bedste?

Halloween Horror Nights hjemsøgte huse: Hvordan du bedømme det bedste af det bedste?

Jeg vil gøre en omfattende gennemgang af de Halloween Horror Nights XX hjemsøgte huse baseret på at have været gennem hver af dem mindst to gange nu, men først vil jeg troede, jeg skulle skrive en artikel om at gennemgå dem. Folks meninger varierer drastisk, og det påvirker deres smag. Én person måske tror et hus er den bedste nogensinde, mens en anden måske aldeles hader det. Her er ting at huske på, når du læser Halloween Horror Nights anmeldelser og rangordning husene selv. Du kan også klikke på videoen til venstre for at få nogle hurtige scener inde fra nogle af de hjemsøgte huse:

1) Special effects vs. gamle skole: Nogle hjemsøgte huse stærkt afhængige specielle effekter, mens andre er alt om old-school desorientering og hoppe skræmmer (folk springende ud, blitzlys, etc.). For eksempel, i år Legendary Sandhed har nogle blændende effekter, mens Catacombs er gamle skole hele vejen. Jeg tilfældigvis elsker begge typer, og begge af dem er øverst på min liste over favoritter, men nogle mennesker stærkt foretrækker den ene frem for den anden.

2) Timing: Nogle huse stole meget tungt på timing, ikke kun for scareactor at komme tilbage til deres skjulesteder, men for de specielle effekter til at arbejde. Det var meget tydeligt i Saw og Wolfman sidste år. Du kunne gå glip af nogle store ting i Saw, medmindre du vidste hvornår at dwaddle (trods Sikkerhed forsøger at skynde mig sammen), og jeg hadede Wolfman de første par gange igennem, fordi jeg har aldrig set effekterne. Da jeg endelig gjorde, det eksploderet op i min udtalelse. I år har jeg ikke været igennem husene nok til at se alle de virkninger, og jeg bliver ved mangler en særlig kølig én jeg kender, men har aldrig brug for i zombie huset. Vær opmærksom på, at hvis du kun gå igennem hver gang, kan du blive mangler en masse.

3) Folkemasserne: Halloween Horror Nights er temmelig meget altid overfyldt, men du kan forbedre din oplevelse i hvert hus ved at være forsigtig, når du går i Det er svært at se alle effekter, når du sidder bag alkoholikere, der forsøger at røre ved scareactors eller. skrigende teenagere, der kører baglæns og trampe dig hver to trin. Hvis du er direkte bag begge typer, lad nogle mennesker får i mellem dig og dem, eller gå tilbage gennem det samme hus senere for en bedre oplevelse.

4) Skift ændringer. Du kan gå glip af en masse spring skræmmer, hvis du tilfældigvis er i et hus, når skift ændringer. Dette er sket for os i går aftes i zombie hus, og det var helt flad. Vi var straks tilbage gennem og havde nogle store forskrækkelser højenergi. Rammer et skift ændring er heldet ved.

Klik her for et diasshow af den store nye VIP-lounge på Halloween Horror Nights. Klik her for indgangen video og klik her for at læse mere af mine artikler. Klik her for at følge mig på Twitter, så du ved, når jeg udgiver en ny gennemgang eller en artikel.


relaterede artikler