Hatha yoga udfordring - Dag 12

Hatha yoga udfordring - Dag 12


DAG 12

Trods alt, hvad jeg havde stået på i dag, jeg var i stand til at komme op og holde sig til min morgen tidsplan for pranayama, meditation og jivamukti. Jeg gjorde også et møde i asana praksis, men ikke helt en time, som jeg var lige kort på tid i dag. Efter en hurtig morgenmad så begyndte jeg lige ind ærinder for dagen. Det første punkt på min "at gøre" liste hjalp oprettet for og deltage i en baby shower jeg hjalp plan for en ven. Jeg var der for et par timer inde i tidlig eftermiddag. Jeg tilbragte størstedelen af ​​resten af ​​dagen gør værftet arbejde og andre ærinder. Derefter gik jeg til en vens hjem i aften til aftensmad.

Min menu i dag bestod af:

  • Morgenmad - Blandet frugt og urtete.
  • Frokost - Blandet rå grøntsager, frisk frugt, Diverse vegetariske hors d'oeuvres og frugt punch.
  • Snack - Et æble muffin
  • Middag - Vegetarisk hjemmelavet lasagne, have salat og fuldkornsbrød. Dessert var apple-pie et la mode.

Mine aktiviteter for dagen bringer et spørgsmål adskillige mennesker har spurgt mig, siden jeg startede denne 30-dages total yoga udfordring. "Hvordan kan du holde med en bestemt kost, når du går ud for at spise, gå til fester, eller er inviteret over til en persons hjem til middag?" Det er virkelig et simpelt spørgsmål om kommunikation. Du behøver ikke at tvinge andre til at overholde dine kostråd, men det er ikke på sin plads eller uhøfligt at nævne til din vært, at du har visse kosten restriktioner. Selvfølgelig er det høfligt at bringe emnet op, enten når invitationen forlænges eller engang i god tid inden middagen eller fest, så din vært kan planlægge i overensstemmelse hermed. Det ville være uhøfligt at dukke op ved en middag og nægter at spise noget, fordi det ikke passer ind i din kost. Husk bare at forlænge den samme høflighed til dine venner, som du ville forvente dem til at tilbyde dig.

En anden løsning på middagsselskab dilema er at bringe en skål eller to af dine egne til at dele. Dette sikrer, at du vil have nok at spise, og du vil ikke nødt til at tvinge din vært til at ændre deres menu til dig. Det giver dig også at opdrage dine kostpræferencer på en venlig måde. Heldigvis når du deltager parter såsom brusere eller fødselsdage, er der som regel en række muligheder at vælge imellem. Naturligvis du ikke forventes at spise alt, hvad der tilbydes. Igen, tilbyder at bringe en skål eller endda hjælpe med partiet vil sikre, at du vil have dine fødevarer præferencer opfyldt. Det giver også en anden mulighed for at praktisere karma yoga.

Jeg sluttede dagen som sædvanlig med mere pranayama og meditation. Hvis nogen af ​​mine læsere har andre forslag til, hvordan man holde sig til en yogiske kost (eller enhver anden speciel diæt for den sags skyld), mens man spiser ude og gå til middagsselskaber, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor. Dine ideer er velkomne!

Til i morgen,

Tracey


relaterede artikler