Huske at ånde

Huske at ånde


Har du ikke bare hader det, når du er ked af, og nogen fortæller dig at tage en dyb indånding og udånding? Jeg ved for mig selv, der plejede at være den sidste ting, jeg ønskede at høre. Jeg kan huske at tænke yeah right, hvad trækker vejret kommer til at gøre! Men, huske at trække vejret, er blot en af ​​de mange ting, vi kan gøre, når vi føler dårlig. Jeg har lært, at hvis jeg ikke udånder, begynder jeg at miste kontrollen over mit liv. Ved bare at huske at trække vejret i - og ud - kan jeg gøre næsten alt.

Når vi er overraskede, chokerede, panik, stresset, eller har flashbacks - vi automatisk indånder hurtig og dyb, men som regel glemmer at udånder. Efter flere år med at holde vores åndedræt indeni, vores følelser også bygge op, og vi begynder at føle fast. Når dette sker begynder vi at føle, at vi ikke kan gøre noget.

Hvorfor er det så vigtigt at trække vejret? Når du holder op med at trække vejret, holder din hjerne modtager ilt. Når det sker, kan du ikke tænke klart, og du kan ikke løse problemer. Jeg ved for mig selv, når jeg ikke kan løse problemer, jeg begynder at føle sig fast, hjælpeløs, ude af stand til at bevæge sig ud over det punkt, at jeg er på.

Hvis du stoppe op og tænke over det er der flere typer af vejrtrækning. Den ene er den slags kvinder lærer i Lamaze klasser. De underviser mødre-til-være at reducere veer, med to korte vejrtrækninger ud, og en lang, dyb indånding i. Husk, at nøglebegreb at lindre smerte udånding. Dette gælder for både fysisk og følelsesmæssig smerte.

Når vi er ved at tage en test i skolen, til et job, konfrontere nogen om noget, der generer os, kan vi tage en dyb indånding, men hvor mange af os huske at lade det gå? Jeg spekulerer på, hvor mange dybe vejrtrækninger sidder fast inde i hver eneste af os. Hvor mange af de følelser, der er knyttet til disse vejrtrækninger også fast inde os? Jeg spekulerer også, hvordan mange af os med at udvikle stressrelaterede sygdomme, fordi vi glemmer at give slip på vores åndedræt. Trække vejret ind og ud kan hjælpe os til at tænke mere klart, og lindre stress og angst. Opmærksom på vores ånde kan også hjælpe med at bringe os tilbage til her og nu, hvor vi har flashbacks, eller når vi er skræmt af en hukommelse og / eller tanke.

Jeg tror, ​​de to vigtigste ting om vejrtrækning er, at vi alle ved, hvordan man gør det, og det er gratis. Du behøver ikke besøge lægen for at få en recept til at trække vejret. Vi er født allerede at vide, hvordan og hvornår man skal trække vejret. Jeg har aldrig hørt om nogen overdosering fra at tage langsomme, lange, dybe indåndinger og derefter udånding langsomt. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har hørt om nogen at dø af det heller. Så næste gang nogen minder dig om at trække vejret, så husk at han eller hun forsøger at hjælpe dig med at lære at leve.


relaterede artikler