Hvor drengene er ...

Hvor drengene er ...

Hvor drengene er ...

Hvor drengene er, nogen venter mig
En Smilin 'ansigt, en varm omfavnelse, at to arme holde mig ømt
Hvor drengene er, vil min sande kærlighed være
Han Walkin 'ned nogle gade i byen, og jeg ved, at han kigger der for mig

I mængden af en million mennesker vil jeg finde min valentine
Og så vil jeg klatre op til det højeste tårn og fortælle verden, han er min

Indtil han holder mig jeg vente utålmodigt
Hvor drengene er, hvor drengene er
Hvor drengene er, nogen venter mig

Indtil han holder mig jeg vente utålmodigt
Hvor drengene er, hvor drengene er
Hvor drengene er, nogen venter mig

Connie Francis først sang disse ord i 1960 som tema for en film af samme navn. Sangen blev skrevet af Neil Sedaka og Howard Greenfield. Historien var omkring 4 piger på spring break og fund kærlighed (og mere!) I Fort Lauderdale. Det er en fortælling om uro og angst og kærlighed og begær og knuste hjerter og så meget mere.

Sangtekster af sangen snak om møde "ham" someplace; den eneste ene. Det er en sang om kærlighed og længsel, for at finde, at en ægte kærlighed ud af alle der. Og det er muligt. Men at finde "ham" - skal du gå "Hvor drengene er".

Men hvor er drengene? Er de på den lokale klub; på dansegulvet; bellied op til linjen? Eller er de på den lokale købmand, gymnastiksalen eller fond raiser til en velgørende organisation? Måske er han på bowlingbanen, golfbanen eller den voksne bog butik. Måske er han på en af ​​disse dating sites.

Sandheden er, at du kan møde ham overalt. Pointen er, at du møder ham.

I 1960, da filmen blev frigivet, var tingene meget anderledes, end de er nu. At være homoseksuel var sjældent acceptabel og homoseksuelle mænd og kvinder skulle mødes i hemmelighed. En af de skelsættende øjeblikke af homoseksuelle historie - The Stonewall Riots - var stadig næsten 10 år væk. Homoseksuelle mænd og kvinder blev forfulgt, for hvem de valgte at elske.

Ironisk nok, Howard Greenfield var åbent homoseksuelle. Greenfield mødte sin partner i begyndelsen af ​​60'erne, og de var stadig sammen år senere, da Greenfield døde i 1986.

I dag, i de fleste byområder, er du forpligtet til at finde et sted at møde andre homoseksuelle mænd og kvinder. Der er stadig nogle områder, hvor der homoseksuelle stadig holdes hemmelig, men for det meste, er det meget let at opfylde nogen. Du har fået de barer og events og online steder at møde nogen. Det er, når det hele bliver virkelig interessant. Det er, når arbejdet aspekt af forholdet begynder at blive vigtig.

Selvfølgelig, bare huske, at den første "ham" du møder kan ikke være den "ham" for resten af ​​dit liv. Det kan være bedre sammenfattes i sangtekster af en anden sang ("The Man I Love" af Ira ​​& George Gershwin)

"En dag vil han komme med, den mand, jeg elsker."


relaterede artikler