Hvordan man laver en halskæde med et lille shell vedhæng

Hvordan man laver en halskæde med et lille shell vedhæng

Shell inspireret halskæde lavet af Julia H.

Denne weekend besøgte jeg min lokale crafting butik og undrede på række smukke vedhæng. Desværre er jeg lidt kontanter fattige i disse dage, så jeg besluttede at rode gennem min perle samling for at se om jeg kunne finde et vedhæng til min nye halskæde. Ingen af ​​mine vedhæng appellerede til mig, så jeg besluttede at vende en lille shell perle i vedhæng til denne halskæde. Jeg brugte falske perle akryl perler og falske krystal akryl perler til at omgive pendant, men på afstand disse perler næsten ligne glas. Nogle mennesker kan ikke lide akryl perler, men jeg tror, ​​disse kan være lige så smuk som den sort glas. Her er de leverancer, jeg brugte til at gøre denne halskæde:

  • beading wire
  • en lille shell perle som vedhæng
  • falske perle akryl perler
  • falske krystal akryl perler
  • beading bidetang
  • smykker tænger
  • en stål eyepin
  • en tønde lås

Tag en gase på slideshowet nedenfor for at se, hvordan jeg oprettet denne nye shell inspireret halskæde.

For mere info: Læs også artiklen hvordan man laver en simpel blå og hvid halskæde.


relaterede artikler