Indram dine egne billeder

Indram dine egne billeder

Framing dine egne billeder er et budget venlig måde at fylde væggene i dit hjem med illustrationer, du nyder. Selvfølgelig ikke alle nyder tegning, men alle kan forbedre deres teknik med tegning instruktionsbøger, eller endda ved at se video tutorials på YouTube.

Begyndende i en ung alder, jeg kunne godt lide drawingn og malet, men det var først for et par år siden jeg indså, at jeg kunne dekorere væggene i mit hjem med kunst skaber jeg mig selv. Dreje væggene i dit hjem til et personligt galleri er en kreativ måde at dele dine stykker med familie og venner, som måske endda ønsker at købe nogle af dit arbejde. Du kan også give dem et maleri eller en tegning som en gave, som er en anden måde, jeg har sparet penge gennem årene.

Du kan tage billeder af din illustration til at fremme din online-kunstgalleri på websites såsom Zazzle eller redbubble. Ikke alle har råd til at fremme deres kunst på et mursten og motar kunstgallerier i denne økonomi, så ved hjælp af din indrammet kunst at starte en online galleri er bare en anden måde at få dit navn derude. Alle typer af kunstnere lige fra malere til musikere bruger sociale netværkssider til at fremme deres eget arbejde i disse dage, og det kan være en budget venlige måde for folk, der ønsker at opretholde mere kontrol over den kreative proces.


relaterede artikler