Interview med Michael Bigham, forfatter af 'Harkness'

Opvokset i møllen byen Prineville i Central Oregon under blå himmel og Rimrocks, Michael Bigham gik på University of Oregon og under hans kollegiale somre, kæmpede range brande på Oregon høje ørken for Bureau of Land Management. Han arbejdede som politibetjent med havnen i Portland og efter at have forladt politiarbejde, opnåede en MFA grad i Creative Writing fra Vermont College. Michael bor i Portland, Oregon med sin kone og datter. Harkness er hans første roman.

Tak for dette interview, Michael. Kan du fortælle os lidt om dig selv og hvor længe youâ € ™ ve været at skrive?

Jeg voksede op i det centrale Oregon mølle byen Prineville under dyb blå himmel og fælg sten, Byen var fra den vigtigste motorvej ruter, så de fleste af de folk i vores amt med enten cowboys eller skovhuggere. Ikke montering enten kategori, jeg gik på University of Oregon og under mit kollegiale sommeren arbejdede i en tømmer møllen og kæmpede range brande på Oregon High Desert for Bureau of Land Management. Efter eksamen fra college, jeg svingede fra at være en spirende hippie til cop arbejde. Iâ € ™ m stadig undrende over, hvordan det skete. Jeg var en politibetjent med havnen i Portland. Efter at have forladt politiarbejde, opnåede jeg en MFA grad i Creative Writing fra Vermont College. Jeg bor i Portland, Oregon med min kone, min datter og en spunky bichon frise hedder græskar.

Jeg startede med at skrive tilbage i begyndelsen af ​​80'erne. Længe før internettet var der computer opslagstavler. Youâ € ™ d har din computer samtale en anden på telefonlinjer bruger et modem. En af de første bestyrelser i området Portland var Backwater Message Service. Det var en freeform affære, hvor folk kunne skrive næsten hvad som helst, de ønskede. Nogle af dem skrev interaktive historier. Jeg tog et kig og blev tilsluttet. Iâ € ™ ve været at skrive lige siden.

Kan du fortælle os kort, hvad din bog handler om?

Harkness opstår i løbet af sommeren 1952 om høje ørken i Oregon. Op til dette punkt, den værste forbrydelse Matt Harkness, den lokale sherif, har stået over for, er to beruset cowboys spille hurtig trække ud bag det lokale værtshus. Men nu to stjerne-krydset teen-age-elskere er myrdet. Itâ € ™ s op til Harkness at bringe den, der har dræbt dem for retten. Hans opgave kompliceres af den hemmelighedsfulde karakter af byens borgere. Harkness er indviet den localâ € ™ s hemmeligheder, og han må beslutte, hvilke hemmeligheder at afsløre at fange morderen.

Hvorfor valgte du netop din genre?

At være en betjent var det et naturligt valg for mig. Også Iâ € ™ ma stor fan af mysterier fra Chandler til Grafton.

Hvad var din største udfordring at skrive denne bog?

For mig var det bare at holde på opgaven. Hverdagen synes at bryde ind i min skrivning.

Er du udgivet af et traditionelt hus, små tryk eller er du selv udgivet?

Sammen med et par skrive venner, startede vi et lille forlag kaldet Muskrat Press. Ikke alene vil vi offentliggøre vores eget arbejde, men til sidst håber vi at offentliggøre andre fortjenstfulde forfattere. Min roman er den første weâ € ™ re gør.

Var det det rigtige valg for dig?

Absolut. Med fremkomsten af ​​e-bøger og print on demand, er den traditionelle store hus udgivelse model smuldre. Selvstændige offentliggjort værker er stigende. Hvorfor give et stort hus 90% af overskuddet til dit arbejde?

Hvordan har du fremme din bog hidtil?

Sociale medier: Facebook og Twitter. Iâ € ™ ve også gjort en læsning på en lokal café, og jeg går i gang med denne virtuelle blog tour.

Hvordan at gå for dig?

Går godt indtil videre. Iâ € ™ m krydser fingre.

Kan du fortælle os én ting, du har gjort det rent faktisk resulteret i en eller flere salg?

Alle de ting, Iâ € ™ ve forsøgt har resulteret i salget. Jeg udgivet bogen, derefter begyndte at fremme den. Hvis jeg kunne gøre tingene anderledes, d Iâ € ™ gøre fremme først og bygge brummer for min udgivelsesdato.

Har du et andet job udover at skrive?

Jeg var en betjent i over 25 år. Lige nu, Iâ € ™ m på Portland Citizen Review Committee. Weâ € ™ re fællesskabet vagthund for Portland Police Bureau. Min retshåndhævelse baggrunden er en enorm hjælp i denne bestræbelse. Jeg føler, at frivilligt arbejde er vigtigt. Iâ € ™ ve arbejdet på et selvmord hotline og lærte kreativ skrivning til de hjemløse og inddrive narkomaner.

Whatâ € ™ s næste for dig?

Jeg arbejder hårdt på den næste bog i serien: Thunderhead: En High Desert Mystery.

Tak for dette interview, Michael. Kan du fortælle os, hvor vi kan finde dig på nettet?

Tak for muligheden for at chatte med dig. Du har en stor blog her. Besøg mig på min hjemmeside: www.michaelbigham.com.


relaterede artikler