Interview med Rick Sanger, Race til Månen deltageren

Interview med Rick Sanger, Race til Månen deltageren

For at fremme en sund livsstil til sine medlemmer, HealthAmerica gået sammen med CaféWell at kombinere sociale netværk og fitness. Denne unikke og inspirerende tilgang til fitness har hjulpet mere end 6.500 deltagere begynder deres rejse mod en sundere livsstil.

Formålet med dette interview er at forstå Race til initiativet Månen sundhed samt højdepunkt Rick Sanger s præstationer.

Vi begyndte interviewet ved at diskutere Ricks personlige liv og bedrifter. Han har næsten nået 3 millioner trin, siden han tiltrådte Race til Månen programmet i efteråret 2011. Rick og hans kone for nylig fejrede fødslen af ​​deres første barn.

Q: Hvad inspirerede dig til at forbedre din kondition og etablere en sund livsstil?

A: At gå til gymnastik hele tiden. Da vi fandt ud af hun (min kone) var gravid jeg forlade gymnastiksalen. Jeg sat på som 15-20 pounds mindste, mens hun var gravid. Da jeg fik postkort i mail om det, jeg var spændt på at komme tilbage i den.

Q: Hvad gjorde du nyde den mest om at deltage i Race til Månen?

A: Der er så mange ting om det. Det er så nemt. For mig er det forskelligt fra Facebook, bare fordi der er alle disse mennesker her. Du begynder at skrive på tavlen og blog med mennesker. Du får i en rytme med hinanden og jo mere du begynder at løbe sammen, jo mere du bliver sammen i en gruppe. Så alle får hinanden at kende, og vi bliver venner off-line så godt.

Q: Det virker som om du nyder din samlede oplevelse med Race til Månen. Det er vidunderligt. Er du interesseret i at deltage i vende tilbage til jorden, sponsoreret af HealthAmerica og CaféWell?

A: Åh ja. Der er ikke noget virkelig negativt, at jeg kunne sige på dette tidspunkt. Vi er omkring en tredjedel af vejen tilbage (fra månen) på dette punkt.

Q: Hvordan har disse ændringer forbedret din livskvalitet, herunder dit helbred?

Jeg absolut mistet en masse vægt. Jeg absolut ikke sidde i stolen nær så ofte. Når jeg kommer hjem om aftenen jeg kører en masse. Den største ting er jeg op og i gang igen. Jeg plejede at sidde og se film og TV hele tiden med min kone. Vi har ikke plads til træningsudstyr. Så vil jeg køre, mens hun ure tv-shows eller jeg vil køre med barnet. Jeg er op og bevæger sig rundt. Jeg har så meget mere energi nu. Jeg føler mig sundere og meget lykkeligere.

Q: Har du været i stand til at involvere din familie i denne rejse mod en sundere livsstil?

A: Vi vil begynde at gå sammen nu, at barnet bliver større. Luftfartsselskabet er akavet. Han vil snart være stor nok til at tage ham til gåture uden luftfartsselskabet.

Q: Tror du Race til Månen har tilskyndet livslang ændringer? Har du føler at du vil være i stand til at opmuntre din søn at holde passe så godt?

A: Jeg tror bestemt det er noget, der kan være lang sigt. Jeg kan sætte ham i en holder eller klapvognen og gå med ham. Jeg ønsker at opmuntre ham til at komme ud og gå så godt.

Q: Har du nyde den festlige begivenhed den 3. maj, sponsoreret min HealthAmerica og CaféWell? Var det opmuntrende at blive anerkendt for dine fremskridt for at forbedre din kondition?

A: Det var opmuntrende, men vi alle ønskede at sparke os selv. Jeg mødte ligesom 4 eller 5 personer fra mine grupper, men vi havde ikke gå rundt. Det var vores første gang at gøre det, og vi kom bare ind og satte sig ned. Vi ønsker vi ville har gået rundt og mødte flere mennesker til at opmuntre hinanden til at holde kapløbet gang hver uge.

Q: Er det bemyndigelse til at forbinde med andre, der er interesserede i at forbedre deres kondition så godt?

A: Det var. At se dem personligt gjort det så meget mere virkeligt for mig. Det var virkelig, virkelig rart.

Q: Kan du mener, at disse vil være varige relationer?

A: Jeg tror så, ja. En masse af disse mennesker er jeg tæt på. De bor i mit område. Hvis nogen kommer til at holde op Jeg vil gerne vide, så vi kan holde taler efter disse programmer til at holde opmuntre hinanden

Q: Kan du nogensinde mødes med dine CaféWell venner til at udøve sammen, da de bor i dit område?

A: Nogen nåede ud til mig, men på det tidspunkt var jeg stadig nye og ikke sikker på om tingene. Hvis det skete nu det ville være anderledes, men så blev jeg forsøger at komme ind i min rutine og få mine skridt i.

Q: Nu hvor du har mødt dine venner på festlig begivenhed, vil du møde til motion og opmuntre hinanden i grupper?

A: Jeg ville ikke være overrasket over det. Alle, jeg mødte var så rart. Det var så dejligt at møde dem personligt. Jeg tror, ​​at nogle af os vil få sammen. Facebook er bare chitter snak. Det er ikke en personlig interaktion ligesom det er med CaféWell. Jeg føler, at jeg kender disse mennesker. Jeg har en forbindelse med disse mennesker. De skriver i bestyrelserne, og jeg blogging, gode og dårlige. Jeg kan ikke altid fokusere på det positive. Der er nogle ting, du skal komme fra brystet, men vi arbejder gennem det at gøre det bedre.

Q: Hvilke ressourcer har du bruge på CaféWell? Har du nogensinde forbinde med eksperter, der udbydes på det sociale networking site?

A: Ja, jeg er venner med alle de trænere og alle eksperterne. De er fantastiske. En af de nyeste dem tilbyder at hjælpe os oprette måltid planer. Jeg kan ikke forestille mig den mængde arbejde, det ville tage at hjælpe nogen oprettet noget lignende. Uvurderlig ... kan jeg ikke engang sætte en dollar tal på den slags ting, fordi jeg spiser så dårligt. Det er bestemt på min dagsorden at tage dette skridt.

Q: Nu hvor du har fået fitness ned, du har lyst til det næste praktiske skridt er at forbedre din ernæring og kost?

A: Bestemt. Min vægt er svingende igen på grund af overarbejde og familiespørgsmål. Det er den dårlige spise, fordi du ikke har tid til at få fat i noget, der er sundt. Det er, hvad der er bekvemt for dig, især med en baby.

Q: Hvilke anbefalinger har du til en anden går i gang med denne rejse mod en sundere livsstil? Nogle sidste ord af visdom?

A: Største forslag er, første off, du behøver ikke at have træningsudstyr. Du behøver ikke at have noget andet end motivation. Hvis du bare beslutte, du vil gøre det, skal du bare stå op og gøre det. Selv hvis du får op og bare gå rundt om blokken. Jeg bare se mine tv-shows og motion, mens jeg gør det. Jeg bare gøre en simpel løbetur. Bare stå op og gå. På et værft salg den anden uge jeg lige fik og gik omkring. Jeg fik næsten 10.000 skridt.

Q: Er du enig i, at det er værdifuldt at passe motion ind i dine daglige aktiviteter? Hvis du har tid til at sidde ned, du har tid til at tage en tur.

A: Du kan parkere længere væk fra døren, når du går et sted. Der er så mange måder. Da min kone fik hendes hår klippe den anden uge jeg gik rundt i storcenteret og gøre grin med barnet. Du kan finde en måde. Jeg kunne have bare sad derhjemme, men i stedet gik jeg ud og forsøgte at få mine skridt i. Der er andre incitamenter til dem, der er mere konkurrencedygtige. Det er noget, der vil få dig til at indse dette er sjovt, og de giver præmier væk. Jeg startede med den grund, og så indså jeg, jeg havde en meget større fordel; Jeg var ved at blive rask. Der er så mange grunde til at komme i gang. Nogen kunne komme i gang af de forkerte grunde, men de begynder at have det sjovt og få sunde.

Q: At have det sjovt med til at gøre motion mere attraktiv. Hvad er den mest værdifulde del af denne oplevelse for dig?

A: For mig venskaber er så meget mere vigtigt for mig. Der var en stor række udfordring og jeg opholdt sig tilbage, så jeg kunne bo med min gruppe og komme videre sammen. Min normale gruppe er sammen igen. Jeg faktisk tog min skridttæller fra, når vi gik til Gettysburg så jeg kunne bo med min egen gruppe. Du opfylder sådanne vidunderlige mennesker, og du finde måder at tilskynde hinanden. Jeg er så taknemmelig for, at dette er her. Jeg håber, at andre mennesker er klar til at deltage, fordi det er sådan en stor ressource. Den største fordel er at få sunde.

Klik abonnere øverst på denne side for at få gratis e-mail-opdateringer!

Du kan også følge mig på Facebook, Tumblr og Twitter:

Angela Landon s Writer Side

Angela Landon er Blissful Journey

Angela Landon på Twitter


relaterede artikler