Jeg må indrømme, jeg er fordømmende! Del 3

Jeg må indrømme, jeg er fordømmende!  Del 3

Jeg tilstår! Jeg er fordømmende!
Del 3

At være en kristen er en åndelig gåtur designet til at være en daglig livsstil. Kristendommen blev først taget efter megen forfølgelse. Det var på Antiokia vi blev først kaldt Kirken. De, der var blevet spredt kom sammen for at dele evangeliet om Jesus Kristus! Paulus og Barnabas betjente dem Guds ord. Ganske ofte mødtes de i hjemmene af troende, udenfor, eller i templet domstole. Mange andre begyndte at tro og de også omvendte sig til Herren! De var en voksende, kollektiv forskelligartet kulturelt blandet gruppe, der havde tro og tro på Jesus Kristus til fælles. Se ApG 11

I dag flere og flere kristne opgiver den kristne levevis for alternative livsstil, at verden tilbud og sanktioner. Dette er ikke noget nyt, vi har været her før! Da ingen ønsker at blive kaldt fordømmende vi ikke nødvendigvis ønsker at "Rock the Boat!" Hvorfor? De måske ikke lade mig sidde i høj stole, eller synge i koret eller åbne døre for at hilse på medlemmer og besøgende. Jeg kan have til at sidde i ryggen eller andre steder jeg kan finde en plads og bare blive overset, hvis jeg ikke bare gå. Jeg sandsynligvis vil blive mærket for negativ og ... Hvorfor? Fordi de har vurderet, at jeg er alt for fordømmende. Eller faktisk, at jeg ikke er virkelig en alvorlig kristen. Alvorlige, jeg mest defintely er, men er du ikke dømme, når du siger, at en anden er fordømmende? Jeg ved, jeg skal bare stoppe med at være så legalistisk og stoppe læse alle de passager i Ordet, der fortæller mig, når vi er ude af drift? Højre! Men så vil jeg helt sikkert nødt til at svare til Herren for at begrave mit hoved i busken ligesom og struds. Ikke underligt, vi har så meget kaos! "Herren hjælpe os!"

Da Kirken fortsætter med at mærke hinanden fordømmende, når vi står på principperne om Ordet, verden og dens veje er fortsat krybe i under dække af ubetinget kærlighed. Hvorfor? Umoral er ikke længere et problem, fordi det betyder blot, at du er et menneske. Det betyder, at jeg nu har en gyldig undskyldning for at fortsætte med at bruge mine problemer efter en undskyldning, fordi jeg er menneske. De bliver en krykke eller en anbefaling badge; medmindre naturligvis jeg vælger at bevæge sig fremad og vokse ud over dem. Efter alle en lejlighedsvis skam part er okay, fordi; ingen virkelig elsker mig alligevel? Det er derfor jeg bliver deprimerede! Hvordan det? De accepterer ikke mig, hvordan jeg er. Men hvis jeg bare blevet en del af en gruppe, kan jeg få support til hvad mit problem er. Der er et væld af trosretninger! Sikkert en af ​​dem vil acceptere mig, har ondt af mig og empati med mig, fordi de kan relatere. Efter alt er jeg ikke fordømmende. Efter alt jeg er virkelig; en god person og ingen er perfekt alligevel. Ups vidste du, at du netop har lavet en dom!

Intet under, i det 21. århundrede en person kan blive retsforfulgt i retten for at tage et liv i en ubevæbnet teenager; skyde og dræbe ham med en pistol, som han ikke skulle bære alligevel; og stadig være fundet "ikke skyldig!" Vi har lov til linjerne i retfærdighed til at blive sløret ved grånende, hvad der er rigtigt og forkert. Ikke underligt, de har forsøgt at tage bøn ud af skolerne og alle andre steder. (Jeg siger prøvet, fordi ingen rigtig kan stoppe dig fra at bede overalt) Bøn behøver ikke at blive talt højt. Du kan øve "bede uophørligt" som Ordet lærer os ved bevidst at dreje dine tanker til Herren!

Når vi fortsætter med at tillade og acceptere, hvad Gud har sagt er ikke rigtigt vi tillader synd at regere! I dag mange er selv at forsøge at ændre ægteskab, som er den første institution, som Herren designet. Det er det grundlæggende princip i livet! Alternative relationer bør kaldes netop det; samme køn fagforeninger. Gud tvinger ikke hans vilje over os! Han giver os mulighed for at vælge. Gud aldrig bestemt for hans kirke bliver bare en anden social klub eller en simpel forlængelse af samfundet, der tilpasser og ændringer for at være i overensstemmelse med kravene fra de fleste! Se dig omkring der er ikke meget forskel mellem kirken og samfundet. Næsten enhver og alt går videre. Mange dybest set vil have dig til at gøre dem føle sig godt tilpas. Gud er en Delieverer! Ja Han kan helbrede dig! Med Gud det umulige bliver muligt! Vi er endda opfordres til at klæde ned for at gøre alle føler sig trygge. Betyder det gøre os synes mindre materiale eller ydmyge? Huske på, at der altid er undtagelser fra reglen.

Har vi ikke har en forpligtelse til at leve efter de standarder, som Gud har givet os, eller skal vi bare bøje og dispensation og ævle højre ad med samfundet! Bedre endnu, vi omfavne wordly begreber til at beskæftige sig med åndelige spørgsmål. Skulle der være en forskel? Må ikke alle har brug for korrektion fra tid til anden? Men at konfrontere forelsket bliver ofte opfattet som at være fordømmende. Intet under denne generation af unge er så forvirret!

Ja vi skal tilbede, ros og fællesskab! Ja, vi kan have en god tid i Herren! Men, vi skal afvige fra tilbedelse fornyet og tanket at leve vores liv som troende og vidne til verden! Ja, vi kan deltage i verden og ikke omfavne hver fad eller tendens. Vi skal være "i verden, men ikke af verden" Hvorfor vi kaldte troende? Er vi ikke skulle være klar til at møde Herren enhver dag? Har vi tro, hvad er praktisk eller fordi vi omfavne Guds Ord? Vi som kristne er at lære, hvordan man korrekt dømme retfærdigt ...

Se del 4


relaterede artikler