Kærlighed Daily: Den indre stemme af kærlighed, Nov.12 2010

Kærlighed Daily: Den indre stemme af kærlighed, Nov.12 2010

Her er et citat, som jeg har brugt i flere bøger, fordi det minder mig om den rige indre liv, vi alle besidder.

Hertil kommer, som jeg skriver dette tidligere, et tweet dukkede op fra Alisa Bowman, der syntes at genlyd, og jeg har medtaget det i slutningen, sammen med et link til denne "Retablering skilsmisse Daydreamer". Alisa er forfatter til Project Happily Ever After en snart at blive frigivet bog, som du kan læse om på hendes hjemmeside.

"Når vi træffe beslutning om at drømme, vi når ind i vores kreative psyke, en skattekiste for både vores intuition og hemmelige ønsker.

Den kreative psyke er, at plads inden i os, der nærer vores intuition, beskytter vores fantasier, og vugger vores åndelighed.

Det er fra denne verden, dette sammenblandingen, at vores indre stemme af kærlighed opstår. "

REW / A Serenity Journal *

Men på bagsiden, der er en skræmmende aspekt til vores verden af ​​det ubevidste - det også holder de minder, som vi ønsker at holde skjult under wraps. Nogle gange er vi simpelthen nødt til at erkende denne frygt eller ulykkelige øjeblikke og står dem ned.

Dette citat fra Alisa Bowman inspirerer.

"Der kan være mørke i mit sind, men jeg vil kun tillade lys ind i verden."

Min mantra for dagen. AlisaBowman

Ønsker jer alle en dag med kærlighed, lys og det magiske af en regnbue.

Følg mig på Twitter LoveColumnist

* For at læse mere om en Serenity Journal, kan du besøge min nye hjemmeside, ramte blog på Rita Watson: Relationships

Copyright 2010 Rita Watson / Alle rettigheder forbeholdes


relaterede artikler