Komfur espresso making

Komfur espresso making


Blandt de mange måder at brygge kaffe, er en af ​​mine favoritter ved hjælp af min stovetop espressomaskine. Af alle de metoder, jeg har prøvet hjemme (og jeg betragter mig selv lidt af en kaffe connoisseur), denne metode tager kagen. Mens perked kaffe leverer en stor smag og opsamlingsskål kaffe giver mulighed for bekvemmelighed, kan jeg ikke sige jeg kan lide en af ​​disse mere end min stovetop espresso. Everyday før overskriften off til arbejde, jeg fylde min rejse krus med en dejlig varm espresso og nyde den velsmagende godhed som starten på min dag.

Hvad er så specielt ved komfur espressomaskine, kunne man spørge. Først og fremmest er det en alsidig post til køkkenet, der kan bruges under kørsel så godt. Lav en kop espresso over åben ild eller måske endda mens Vandreture op et bjerg. Den vigtigste fordel er, at det er hurtigt og nemt. Få den klar, og i løbet af en varm overflade, uanset om det er en åben ild eller en elektrisk ovn og 10 minutter senere, Voila! kaffe serveres.

Nu til hvordan det fungerer. Hvis du aldrig har set en af ​​disse fine elementer, tillad mig at give dig oplysninger om funktionen af ​​det. Simple skru toppen fra bunden og inde vil du finde et kaffefilter med en stilk. Fyld bunden med vand (kun til trykket ventil), lægge op filtret med malet kaffe og pakke stramt. Pakning det stramt vil du give en rig, fyldig smag som en rigtig espressomaskine. Den "låget" til filteret, er fastgjort til den øverste del af espressomaskine med en gummipakning. Du ønsker at være sikker på det er på plads, før skrue toppen på igen. Endelig når top og bund er sammen igen, placere den på varmekilden du vælger og vente. Når du hører roiling af kaffe stop, er det alle gjort, og din kaffe vil være i den øverste del, klar til at hælde.

Hvis du ikke kan lide stærk kaffe, så er dette absolut ikke er noget for dig at bruge. Hvis du kan lide stærk kaffe, så vil du helt sikkert elske denne metode. Jeg har endnu til at finde en derhjemme kaffemaskine (ikke inklusive espressomaskiner), der kan give mig en rigere, fyldigere smag, der ikke er bitter og virkelig giver mig mulighed for at nyde smagen. Disse kan vare lang tid, hvis passet ordentligt og den eneste del, der muligvis skal udskiftes lejlighedsvis er pakningen. Prøv det, og lad mig vide, hvordan du kan lide det.

Ligesom hvad du læser? Klik på linket abonnere øverst på denne side for at modtage e-mails af fremtidige artikler og anmeldelser indsendt af Leigh Ann Side.


relaterede artikler