Laver normalt på sociale medier under krigen tid

Laver normalt på sociale medier under krigen tid

Som en krig raser i Israel jeg gå om mit daglige liv i Amerika. I dagene før sociale medier, kan det have været let at glemme, at min familie en verden væk tilbragte sin tid mellem bombe beskyttelsesrum og forsøger at leve "normalt." Men med den udbredte brug af Facebook blandt mine venner og familie er der ikke en dag, der går, at jeg kan ikke se en artikel, blogindlæg, indlæg om det minut til minut realiteter på jorden. Hver gang jeg åbner den app mit hjerte synker til min mave. Jeg ønsker ikke at skrive de sjove ting, der foregår, fordi de ikke længere være relevant. Jeg ønsker ikke at skrive mine gode forhåbninger til Israel, fordi de bringe ud den politiske værste i alle. Jeg scanner, jeg læste, jeg græder, jeg lukker den app, og så kan jeg ikke stoppe mig fra at åbne den igen.

Jeg ved ærligt talt ikke, hvad den "rigtige" ting at gøre her er. Lad os starte med mine rødder. Jeg er en israelsk kvinde. Jeg blev født i Tel-Aviv lige før Yom Kippur krigen i 1973. Født til at amerikanerne er jeg også en "indfødt borger i USA." Min kærlighed til begge lande er utrolig stærk og dyb. Når jeg besøger Israel jeg ser på kvinder på min alder og prøve at forestille sig, hvad mit liv ville have været ligesom jeg havde været rejst der. Jeg var rejst her, i USA. Jeg var rejst med en dyb kærlighed til Israel og en følelse af ansvar for hendes velbefindende. Som min onkel, der bor i Israel sammen med de fleste af min mors familie, begyndte at udfylde de 13 generationer i Israel af stamtræ jeg ivrigt besøgte gravene af mine forfædre begravet på den fremtrædende Oliebjerget. Jeg går jorden, jeg lytter til sproget, jeg føler den lidenskab, og jeg ved, jeg er hjemme.

I Amerika Jeg føler også stolthed. Som min familie har tjent i det israelske militær min familie har også tjent i de amerikanske væbnede styrker. Vi er på vores 4th generation af familiemedlemmer, der serverer her. Jeg fyldes med stolthed, når jeg synger Star-Spangled Banner og som jeg synes om mit liv her er jeg taknemmelig. Endnu, jeg gør frygt. Jeg argumenterede med min mand i går om dette, og jeg sagde, jeg ikke bange for her i USA, men hvis det var sandt ville jeg ikke frygte udstationering den måde, jeg mener om Israel på sociale medier.

En af mine kære venner har sluttet sig til # 100daysofgratitude kampagnen så populære i dag. Hun hverken jødisk, israelsk eller amerikansk af fødsel, men hun lagt sin taknemmelighed for at leve i fred, mens Mellemøsten involveret i kamp. Hun bogført derefter en video af regionens historie. Jeg kan ikke forestille mig, at hun var på nogen måde klar til stormløb af vitriol om at fylde hendes kommentarer feed. Den ene side taknemmelig for hendes deling regionens historie den anden side hævder, at indholdet var fiktion og bias. Tonen i samtalen var voldelig som min ven fortsatte med at hævde, at hun netop var at dele de almindeligt anerkendte historiske detaljer i regionen.

Som jeg set de kommentarer, jeg cringed. De begyndte at angribe hende. Angribe en kvinde, der er venlig, kærlig, omsorgsfuld og ikke rigtig fastgjort den ene eller den anden til regionen måde.

Jeg ved, at vi føle sig trygge bag slør af en computerskærm at udspy hadefulde tale på en måde, vi ville sandsynligvis ikke gøre i en ansigt til ansigt samtale, men hvorfor? Hvorfor behovet for respektfuld dialog gå lige ud af vinduet på sociale medier? Og hvorfor alle have en mening om den lille stat Israel? Lille. Hele landet er på størrelse med New Jersey. Lille.

Min naivitet på lidenskab Amerikanskes fornemmelse for dette emne har kastet mig ud af balance før.

For mange år siden jeg udforskede en køre for offentligt kontor i Denver. Jeg deltog i et møde i Denver Demokrater stemme om Denver Demokratiske Parti platform. Jeg antog, at jeg var på plakaten barn af Det Demokratiske Parti, en ung, veluddannet, lidenskabelig kvinde, der har kæmpet for borgerlige rettigheder, kvinders medicinsk og betale lighed osv, en levetid på offentlig service, frivillighed og fællesskab engagement. Fra gulvet foreslog en gruppe sprog, der var meget kritisk over for Israel, at det ønskede inkluderet på Denver Demokratiske Parti platform. Denver ... hvorfor skulle Denver brug for en udtalelse om Israel i det partiprogram? Og hvorfor, jeg følte, de var så misinformeret?

Der var andre i rummet, som jeg kendte fra fællesskabet. De var ældre og gennemført mere gennemslagskraft, hvorfor de ikke stå op? Hvorfor har de ikke tale ud? Som jeg undrede på deres tavshed jeg stod og talte på vegne af Israel. En enlig stemme i et hav af stilhed. Jeg vidste med det samme jeg ikke var repræsentativ for stemme Demokratiske Parti, og mens sproget mislykkedes samme gruppe forsøgte igen at passere sproget på Colorado State platform og igen, det mislykkedes, men mit hjerte veg tilbage på bidende karakter af debatten og den relative tavshed af dem, jeg kender, der støtter det lille demokratisk land.

Jeg skrev et stykke, som jeg offentliggjorde i Hadassah verden efter Denver Demokrater møde, men jeg har aldrig lagt det ud over dette rige. Det var sikkert at skrive der, og til at stille spørgsmålet: "hvorfor" Jeg havde lært, at det ikke var sikkert at sende andre steder.

Jeg ønsker at sende. Jeg ønsker at flyve flag Israel på min profil billede, men jeg ønsker ikke at fylde min side med had og voldelig dialog. Og så jeg vige. Bange for at tale min stemme. Bange for at dele min sandhed. Bange for at bølge flaget i det land, min fødsel. Jeg ved, jeg har venner, som har en modsat syn på min egen, og studerende, der jeg elsker, der tog min klasse og engageret med mig i meningsfuld positiv dialog, som kender mine rødder og har postet had på min væg, siden optrapningen. Amerikanske studerende. Elskede mig i går, håner mig i dag.

Jeg kan ikke skrive, for i sandhed, jeg ikke ønsker at vide, at måske du hemmeligt foragter mig og min familie på grund af, hvem vi er, hvor vi er født og det land, vi lever i. Jeg har altid roste mig på min alvor lyst til at lytte og lære, at opbygge relationer og vokse, for at skabe en vej til en fredelig eksistens. Og dog, jeg ved, at hvis jeg begynder at skrive blod nogle vil koge lige på min side og over mine ord. Jeg ved udstationering dette vil medføre noget af det også, og jeg ved bare ikke, hvad den "rigtige" ting er at gøre.

Jeg er off til Vegas i dag. På en dag uden krig jeg ville drømme op de sjove og sjove billeder jeg kunne bogføre som mine eventyr vil uden tvivl være vilde og skøre, og jeg gerne dele vilde og skøre men på en måde det hele virker så irrelevant i lyset af den globale dialog omkring mine folk. Jeg er off til Vegas for Hadassah National Convention. Hadassah, en organisation grundlagt for at støtte de medicinske behov for alle indbyggere i Israel over 100 år siden. En organisation, der har behandlet ofrene for Syriens blodsudgydelser i hele uroen i regionen, og selv i dag behandler de sårede på begge sider af konflikten i en af ​​de eneste skadestuer og kirurgiske centre i verden bygget helt i en bombe husly.

Hos Hadassah vi ikke spørge, hvordan du fik der, vi blot gøre dig hel. Og så jeg ved, at over de næste par dage af denne forsamling af kvinder fra hele USA, der støtter et hospital i Israel, vil jeg sende om Israel åbent, fordi jeg støtter hende, og fordi jeg håber, at vi en dag vil have en sand og varig fred i hele verden. Tilgiv mig, hvis jeg ikke engagere sig i kommentarer, der er beregnet til at få en stigning ud af mig, eller at angribe mig eller min familie. Det er ikke, at jeg ikke ønsker at høre dit synspunkt er det simpelthen, at for at der er en dialog en respektfuld tone skal havde på alle sider.

Jeg værdsætter vores venskaber og håber vi sammen kan sætte et eksempel for, hvad en produktiv social media samtale kan se ud, selv om vi ikke er enige nu og måske ikke enig i fremtiden. En del af at leve i et frit land, er, at smukke løfte, vi gør for vores børn af en verden, hvor folk, der er uenige kan stadig leve i fred.


relaterede artikler