Life Lessons: At sige farvel til et giftigt forhold

Life Lessons: At sige farvel til et giftigt forhold

Kære Cheryl,

Jeg er i et giftigt forhold med en person, som jeg elsker meget. Jeg donâ € ™ t vide, hvad de skal gøre. Jeg holde forsøger at elske ham gennem alle de vanskelige tider, tænker, at noget vil ændre sig. Problemet er, at intet nogensinde ændrer. Jeg har altid lært, at det den kristne ting at gøre, er at give og give, at ofre mine egne behov til brug for en anden. Men jeg er så ulykkelig. Jeg føler mig så træt hele tiden, og har lidt energi til at holde dette forhold i gang. Er det forkert af mig at afslutte det?

Sad i Charlotte

Kære Sad,

Der er mange opgaver i dette liv. Det største ansvar du har, er til dig selv. Det er dit ansvar at holde dig sund og glad. Når du er sund og glad, ikke kun vil du leve det bedste liv er der for dig selv, vil du have mere at give til andre.

Giftige relationer nedbryder dig. De forlader du helt tømt, og kan endda forårsage sygdom. Giftige relationer har også nogen chance for at blive rask, så længe en eller begge folk er giftige. Ved at bo i sådan et forhold, er du forhindre giftige person virkelig realisere sit behov for hjælp.

Gud skabte dig i hans billede. Han ønsker kun det bedste for dig. Ja, der er situationer, der involverer offer, og uselvisk giver. Men når man er den eneste, give, vil du snart få noget tilbage. Undertiden er det vigtigt at vise lidt hård kærlighed til en person som et middel til at påvirke forandringer. På det tidspunkt, er det op til den giftige person at få hjælp eller forblive fast i toksicitet.

Du har ingen pligt til at bo i sådan et forhold. Kom videre. Du fortjener bedre.


relaterede artikler