Livet synes sødere uden sukker efter indledende sure mukker: Søde succes

Livet synes sødere uden sukker efter indledende sure mukker: Søde succes

Hvis du er den gennemsnitlige person i denne nation, du opsluge eller sluge three pounds af sukker hver uge. "Heck nej, ikke mig," du tror. Umm, okay. Men tage et nærmere kig på de fødevarer, du ville aldrig mistanke så hemmeligt hamstring sukker. Ketchup? Ja. Soup? Ja. Bread? Ja.

Så hvordan kan du sparke vane? Tja, det har været tre måneder (90 dage netop for matematisk tilbøjelige), da jeg gik igennem fryseren, skabe, køleskab og menuer fra mine foretrukne spisesteder. Ud gik frugt juice popper med tilsat sukker, korn, brød, den "naturligt sødet" yoghurt (hey, Chobani, "rørsukker" er stadig sukker), og selv de "gode-for-dig" mørk chokolade.

Jeg tjekkede selv katten godbidder, fordi elendighed elsker selskab. Men de var fri for sukker, hvilket fik mig til at tænke over en nation, hvor foder er faktisk sundere end mennesker mad. Hmmm. Måske bør de gøre over USDA mad pyramide er baseret på en kat mad pyramide?

At gøre en væsentlig forskel i min motivation: Dr. Robert Lustig, som jeg interviewede for nylig (klik her for den fulde historie). Især denne erklæring genklang hos mig: ". De sukker-diabetes og sukker-hjertesygdomme forbindelser er meget stærkere Sukker er integreret for udviklingen af ​​kronisk stofskiftesygdom, fordi det overvælder leveren og driver insulinresistens," forklarede han.

Den første uge var ikke let. Venner spurgte mig, hvorfor jeg var så gnaven. Kattene løb fra rummet, da de hørte mig på telefonen forsøger at finde en restaurant, der havde "garanteret sukker-fri" måltider på menuen. (I min prisinterval, der er tilsyneladende ikke en.)

Men over tid, det fik lettere. Jeg fulgte mantra Vinnie Tortich: Ingen sukker, ingen korn (NSNG). Du kan finde detaljer samt en liste over bøger anbefalinger til din egen no-sukker, no-kerner transformation her.

Jeg kom også op med nogle velsmagende swaps, såsom almindelig kakaopulver blandet med almindelig græsk yoghurt til chokolade nydelse uden sukker. Den er ideel til en lav Carb kost og kan tilfredsstille selv den stærkeste søde tand sikkert.

Men her er spørgsmålet: Er sukker virkelig vanedannende? Ja, siger Jimmy Moore, der mistede 180 pounds på en sukker-fri, højt fedtindhold lav Carb ketogen diæt (klik her for hans succeshistorie).

I et eksklusivt interview, sagde han: "Jeg blev engang kontaktet af en producent på The Dr. Oz Show om at komme på deres show til at tage dette meget emne Forestil dig min overraskelse, da de ville have mig til at tage den holdning, at der er ikke sådan noget. som afhængighed af mad. Naturligvis de aldrig læse min blog eller lyttede til min podcast før.

"Ja, jeg er overbevist om der er vanedannende egenskaber i sukker, raffinerede kulhydrater og andre fødevarer, der holder dig sulten næsten hele tiden. Enhver mad, du indtager skulle give dig rigeligt med næringsstoffer, evnen til at føle sig helt opfyldt for timer efter at have spist, og har en rolig forhold til mad. Da jeg var carb narkoman, jeg hele tiden tænkte på mad. Nu har jeg ikke til, fordi jeg fodre mig selv godt på det meste fedt, moderate mængder af protein og begrænsede kulhydrater, "forklarede han.


relaterede artikler