Livin 'It Up Island Style med Hawaiian Pineapple Amore

Livin 'It Up Island Style med Hawaiian Pineapple Amore


Der er en meget definte magi som kuverter Hawaii-øerne. Hvis du nogensinde har været der, du kender følelsen. Det er mere end tropiske briser og uberørte strande. Det er mere end duften af ​​turister badning i solcreme. Det er den aura og selvfølgelig de funky lille drinks med papir paraply hjælp samt!

Hvis du har fulgt denne kolonne, du ved, jeg har kogt min andel af måltider i Hawaii. Jeg har også snublede og faldt på hver strand øerne har at tilbyde. Når jeg tænker Hawaii, tror jeg ... tømmermænd! Men der er sandsynligvis ikke noget bedre sted på jorden til at vågne op med en dunkende hovedpine og trangen til at rense end Paradis.

Mens servering tid er en smart-ass Chef i Hawaii, jeg oprettet denne opskrift i en beruset stupor (jeg er alvorlig). Jeg havde den udøvende Kok jeg arbejdede under kaste ananas på mig og råbe "være nyttig og lave en dessert til i aften." Jeg var faktisk mere i humør til at bare gå ud i Stillehavet og aldrig vende tilbage. Så tager min ø bronzed kroppen ind i køkkenet, jeg åbnede mine slørede blodskudte øjne og bogstaveligt talt tog, hvad der var foran mig og skabt denne dessert. Oh yeah, jeg blev fyret!

I den tid, da jeg følte, jeg var Jesus af øerne, har jeg lavet nogle ændringer i denne dessert, og da jeg åbnede min første restaurant i San Francisco, var dette på menuen. Det er faktisk en "kærester" dessert ", hvilket betyder vi præsenterer en halv ananas for to personer til at spise af (se billedet af præsentationen i slideshowet). Jeg, på den anden side vil spise den skid alle af mig selv!

Aloha!

Ingredienser er nødvendige for at gøre Pineapple Amore:

  • 1 ananas, halveret (brug dåse stuff og evighed i helvede vil afvente dig)
  • 1/2 kop piskefløde
  • 1/4 kop pulveriseret sukker
  • 6 Marchiano kirsebær
  • 1/4 kop slivered mandler

Steps:

  1. Fjern kernen fra ananas (dette er den tætte og woodsy midterste del) og kassér. Tag frugt fra ananas skallen og sætte aiside (for tips om at gøre dette, se slideshowet ved siden af ​​denne kolonne - det er ganske nemt).
  2. I en mellemstor skål, piskeris den piskefløde og sukker indtil bløde toppe form.
  3. Ind i fløde, fold i ananas og øvrige ingredienser.
  4. Spoon alt i ananas skallen og chill i mindst 2 timer før servering.

Nu, selvfølgelig, den romantiske måde at spise denne dessert er for hver enkelt af jer til at ske hinanden yumminess fra ananas skallen. Du kan dog også ske det ind betjener skåle og nyde det på den måde også.

** Inside Google kalder Chef Larry Edwards "muligvis den mest populære kok i verden", og nu kan du finde ud af, hvad Chef Larry Edwards har kommer op i køkkenet, på vejen, i restauranter og i medierne ved at deltage ham på Facebook, hvor Kokkens snarky personlighed og ofte kontroversielle kommentarer er altid sikker på at vække opsigt!


relaterede artikler