Love Letters Squad medstifter stadig sprede kærlighed overalt hun går

Love Letters Squad medstifter stadig sprede kærlighed overalt hun går

Jeg spurgte ofte, hvor min medvært Tresa Eyres er i disse dage, hvis vi er stadig venner, og gør jeg stadig se hende, så jeg tænkte jeg ville give mig selv fornøjelsen af ​​at besvare disse spørgsmål.

Tresa, som nogle af jer måske ved, henvendt sig til mig for mange år siden i slutningen af ​​min tale på at skrive nekrologer og mindetaler og sende dem til de levende som kærlighedsbreve. Hun rakte mig hendes kort og sagde: "Det var blot smukt, hvad du sagde. Jeg tror, ​​vi kunne gøre noget sammen. "Jeg kan stadig se udseendet på hendes ansigt ved tanken om at skrive kærlighedsbreve.

Tresa professionelle arbejde er virksomhedernes uddannelse, et program hun baserer på fremmane, opfange og dokumentere kvaliteter, der gør en virksomhed succes. Hun ser for den positive og sætter det til at virke, selve essensen, ved den måde, at skrive kærlighedsbreve. Hun er strålende på at vende ideer til handling, men stadig jeg ikke kunne se, hvad vi kunne gøre sammen. Da jeg spurgte hende, hvad hun havde i tankerne, sagde hun bare, "En kærlighedserklæring workshop." Jeg var alle ører. Hun spurgte mig et par meget smarte spørgsmål, behandlet disse oplysninger, udarbejdede en plan, og kort tid efter vores første workshop kom radioprogram Love Letters live og derefter vores Examiner.com kolonne.

Vi co-vært, co-produceret, co-skrevet og co-eksisterede lykkeligt i 7 år som Love Letter Squad. Og så tiden kom for Tresa, hvis kapacitet til at tage roret i mange skibe er endeløs, at forlade Love Letters Lev for at lægge mere tid i Fishermans Wharf Rotary Club, som hun er nu præsident. Hendes øvrige reparation-the-verden projekter er Pælerod, SAGE lærde, og opad Global. Hvert skridt hun tager, er at give andre, til at åbne døre for dem, hvis stien er endnu ikke kortlagt, at give erhvervsvejledning til seneste indvandrere, og for at give mulighed for at de unge, hvis omstændighederne kunne gøre succes undvigende.

Hun synes at have mere end de sædvanlige sølle 24 timer i døgnet at dømme ud fra, hvor meget hun gør for non-profit verden, for venner, der har brug for hjælp, for fjerne besøgende, der har brug for hosting, og hendes mand, døtre, søster og indtil nylig sin ældre mor. Og med alt dette, hun stadig har tid til gymnastiksalen og en beundringsværdig evne til at tælle velsignelser.

Vi fortalte vores lyttere og læsere, at vi tager separate stier, og som Neil Sedaka synger, "Breaking up er svært at gøre." Ikke se Tresa ansigt på mic overfor mig tog en masse tilvænning, indtil jeg indså hun er til stede ved samtlige taping. Jeg stadig sige, "vi", når jeg taler om Squad tage på alle spørgsmål, og jeg citerer hendes visdom regelmæssigt. Det er det for hvor hun er. Uanset om du ved Tresa endnu eller ej, er det meget bedre at høre hende hende fortælle det i sin egen stemme.

Det andet spørgsmål har en kortere svar. Er vi stadig venner? Ja. Har vi stadig se hinanden? Ja. Og som et kærlighedsbrev tillæg her, da vi skulle have en korrekt underskrevet juridisk papir til at opløse vores Love Letters partnerskab, vi underskrev det, "Underskrevet i kærlig venskab denne dag ...." Med tilføjelsen af ​​tre små ord vi ændret en opløsning i et evigt partnerskab af en anden art, fordi lukke en virksomhed arrangement er ingen grund til ikke at holde kære kernen i kærlighed og venskab.

Fra mig til dig med kærlighed i luften,

Janet

Bliv inspireret på Love Letters Levende Podcasts og Blog

Ligesom Love Letters Live på Facebook

Lyt til Love Letters Live på iTunes

Følg mig på Twitter


relaterede artikler