Lucky næste for fritagelse pårørende lov ... virkelig ...

Lucky næste for fritagelse pårørende lov ... virkelig ...

Gåtur langs en af ​​de turist-fyldte gader i San Francisco på en solrig eftermiddag, tog jeg en dyb indånding for at nyde følelsen af ​​en 'vacationer' bare at lade som jeg var blandt dem, der havde den luksus af tid og penge på en sommer ' yay 'tid. Dreaming på, jeg ved et uheld savored denne "meatish 'aroma, bliver stegt fra et af hjørnerne. Jeg begyndte savle mens efter min houndish næse og endte i en lille 'takeaway' butik. De var a-cookin 'en slags combo måltid. Jeg kiggede på menuen, tænker at behandle mig selv en eftermiddag snack, men på 01:00? ... Åh nej Adin, det er for tæt på din nylig havde frokost.
Ud af nysgerrighed, jeg kiggede rundt og så, at deres madlavning relevante apparater var alle trange-up i en af ​​de små hjørner. Ovnen brødrister, den lille griller, mikroovn, kaffemaskine, prep-området og så videre. Så jeg søgte efter et Institut for Folkesundhed "kræves", tre rum vask angiveligt til sanitære formål "at beskytte" offentlighedens hygiejniske sikkerhed. Der var ingen; ikke engang en enkelt vask til at vaske deres servere 'hænder og prep værktøjer og spatler at rense. Butikken var en simpel syv 9 af 7 kvadratfod, skønnede jeg. Alle vægge omgivet af drikkevarer køleskabe og hylder til at holde sandwich, frugt og andre private emner. Det var ren selv. Men jeg ved, at: (Uddrag fra)
Grundlæggende krav til en Mad Service Etablering er som følger:

1. A. Alle food service-udstyr skal opfylde, skal installeres, betjenes og vedligeholdes i overensstemmelse med de gældende nationale Sanitation Foundation Standards, (NSF). På dette tidspunkt, mixere, brødristere, mikrobølgeovne, vandvarmere, og hætter er undtaget fra dette krav.

B. Facility kan ikke anvendes til husholdningsbrug.

2. Grundlæggende udstyr til den planlagte transaktion vil omfatte, men ikke være begrænset til følgende: (Disse er minimumskrav, County Department of Public Health).

a. Når der anvendes enkelt ydelse spise og drikke redskaber mindst en godkendt to-rums vask med to integrerede 24- tommers dræn boards skal udnyttes. Hvis multi-use spise og drikke redskaber benyttes en godkendt tre-rums vask med to integrerede 24-tommers afløb boards, eller hvis det skønnes nødvendigt af denne afdeling, en kommerciel NSF godkendt opvaskemaskine med en forvask facilitet og dræner bestyrelser skal være installeret og drives til NSF standarder. Når denne afdeling skønnes nødvendigt, kræves separate faciliteter til vask af gryder og pander, grøntsager, fisk, kød og fjerkræ.

Jeg trådte ud af butikken, gad vide hvorfor butikken kan betjene en "food håndtering service" uden en vask. De to damer forvalter prep område var ikke engang iført handsker på tidspunktet for min "inspektion"! Så på gik jeg med min "tra-la-la dag" af forstillelse ferie, indtil jeg ikke kunne hjælpe distrahere mig selv fra "lov-overtrædelse" Jeg har lige været vidne og besluttede at foretage et telefonopkald og ringet 411, til at være forbundet til Dept of Health Folkesundhed kontor.
Jeg skulle passe mig selv, men jeg troede, at "det er" min virksomhed og pligt til mindst "spørge" hvorfor dette er - hvis overhovedet - tilladt. Den person, jeg spurgte berettiget, at det er "nok", fordi det var en "bedstefar forretningssted", at den pårørende har arvet meget "gamle" business, at afdelingen har besluttet at lade dem alene, som det ville være "for kompliceret" til justere deres drift er baseret på "nye love".
Nu hvad synes du om det? I mit sind, siger jeg "godt jeg vidste ikke, at nogen kan være undtaget fra loven." Bestået den af ​​deres bedstefædre, eller "store store store" grand dads! Nogen behage hjælp mig med at forstå, hvordan de heldige kins kan komme væk, eller "gå rundt" bestemmelserne i at holde den offentlige sikker.


relaterede artikler