Min online dating eksperiment

Min online dating eksperiment

For de seneste to måneder har jeg været dating online. Nå, chatte online. Jeg kunne faktisk aldrig mødes med nogen jeg har "mødt" online, fordi det eneste, større end min frygt for at løbe tør for smør, når spise krabber er min frygt for at blive kidnappet.

Jeg kender flere par, der mødte online og få sunde, meningsfulde relationer og sociale medier ved at blive en primær form for kommunikation, ser det ud til stigmatisering af online dating har endelig slidt. Nye apps og websteder er blevet grundlagt og dannede for tyve-noget online dater. Og lad mig fortælle dig, det er smukt og forfærdelig alle på samme tid.

Jeg sluttede to dating sites; Tinder og OkCupid og testet dem mod hinanden i tre kategorier.

1. Bruger Kommunikation

2. type forhold forventes på stedet

3. Hvad jeg lærte om mig selv gennem hvert websted

Hvis du ikke kender her er en hurtig gennemgang:

Fyrsvamp er en telefon baseret program, der stort set giver dig mulighed for at spille "Hot or Not" inden for de filtreringer, du opretter. Du kan kun filtrere efter alder og distance, men du behøver ikke virkelig har brug for meget andet. App links til din Facebook-konto, bruger dit fornavn, og fortæller dig, hvis du har nogen venner eller interesser til fælles med den person på skærmen (det behøver ikke skrive på Facebook). Hvis to mennesker finder hinanden tiltrækkende, udelukkende baseret på fem Facebook-billeder, som du kan vælge, og en kort tagline, vil Tinder oprette en besked boks for de to af jer til at chatte. Hvis du tror, ​​nogen er attraktiv, og de tror ikke, at du er, sker der ingenting ... de forsvinder for evigt. Nogle gange har jeg swiped væk super hot fyre ved et uheld og den indre uro jeg følte var forfærdelige.

OkCupid er en computer baseret websted med en download app med et stort filtrering system. Du kan filtrere efter kropsbygning, etnicitet, selv sproget flydende. Du kan uploade så mange billeder som du ønsker, og forventes at skrive op en roman og besvare hundredvis af teoretiske spørgsmål for at se, hvor meget du har til fælles med en potentiel interesse. Dette websted kan du se på nogens profil og sender dem en besked om, at du tjekker dem ud, medmindre du betaler det månedlige gebyr for at krybe på folk uden dem at kende. Alle kan meddelelse, du på OkCupid.

Tinder:

1. Bruger Kommunikation

· Hvis jeg sagde det var den mest fantastiske sted i verden, ville jeg ikke overdriver. Tinder giver dig mulighed for at skamløst dømme folk som "Like" eller "Nope" baseret på udseende og ser alene. Det er en magisk verden af ​​kritik og, for det meste, attraktive mænd. Det eneste, der var en smule off lægge, er, når jeg kommer på tværs af en person, jeg har 30 + venner til fælles med. Hvor kom de fra? Hvorfor kan jeg ikke kender dem i forvejen? Har de logger ind på Facebook for at finde vores fælles venner for at søge efter mit navn og krybe mig nogle mere ...? Nej ...? Bare mig så ...?

2. type forhold forventes på stedet

· Dette site er overfladisk, og selv om jeg havde nogle gode samtale og drillerier, er det for det meste seksuelt. Jeg modtog mange invitationer til middag og drikkevarer efter kun chatter og slukkes i et par timer. Jeg er god, men jeg er ikke så god. Pervs.

· Tinder er ikke en egentlig alfons, men det kunne være, hvis jeg havde nok vin i mig.

3. Hvad jeg lærte om mig selv gennem hvert websted

· Hver mand i området DC i alderen 21-31 har kørt en slags marathon / Color Run / Tough Mudder. De også fiske ... en masse. Jeg kom til den konklusion, at selv om jeg elsker fisk, jeg hader billeder af mænd, der fisker og vil aldrig vandre eller køre for sjov.

· Enhver med en gruppe skud / barn billede som deres vigtigste foto er at få en NO. Du må ikke gøre mig arbejde for det fra pausen, idiot. Så mange fyre gjorde dette. Hvordan skal jeg vide, hvilken idiot i jakkesæt og bryllup part solbriller er dig?

· Enhver med navnet på en ex-kæreste blev automatisk afvist. Hvem ønsker at gøre denne fejl to gange?

· I en hyldest til min ufrivillige gave for at være awesome, jeg var brutal, mens dømme. Jeg kun "kunne lide" fyre, der jeg troede var så tiltrækkende, at jeg bogstaveligt talt ville smelte fra varmen. Når disse mænd ønsker mig tilbage og Tinder ville pop os ind i en chat boks mit ego ville skyrocket. Jeg er ikke for stolt til at indrømme, at intet sætter lidt pep i dit skridt mere, end når en græsk gud look-a-like hits dig med et lille puf af "Hey, how you doin."

OkCupid:

1. Bruger Kommunikation

· Jeg fandt dette websted for at være en solid blanding af flygtig sex og forpligtende forhold. Jeg har aldrig blevet kaldt smukke så mange gange i mit liv. Jeg skrev en roman og besvaret millioner af spørgsmål og det bedste, du kan gøre, er budskab mig med, "du er smuk, lad os chatte"? Hvad med min hjerne?

· Hvis jeg ærligt var på udkig efter et forhold, jeg tror OK Cupid ville være stedet at gå. Det er mindre alvorlige end nogle af de andre dating sites derude og markedsføres mod folk i deres midten af ​​20'erne til begyndelsen af ​​30'erne. Det er let og sjovt, men giver dig mulighed for virkelig at udtrykke dig selv, hvis du tager det alvorligt.

2. type forhold forventes på stedet

· Dating. De fleste mennesker deltage hjemmesiden til dato og være i et forhold. Hvis du besvarer alle disse spørgsmål og er lige ud at få lagt, end du sutter, har brug for en hobby, og vil have hussies for døtre.

3. Hvad jeg lærte om mig selv gennem hvert websted

· Jeg fandt ud af, at selv om min humor og charme kommer fra i denne kolonne som bedårende, jeg er ikke sjove online. Jeg hader at skulle skrive "JK, lol, haha" at lade nogen vide, at jeg ikke bliver alvorlige.

· Nogle af herrerne var meget aggressiv, som jeg indså, at jeg ikke kunne lide. I mine teenageår og tidlige 20'ere jeg foretrak at blive kraftigt bejlede. Jeg havde brug for den tryghed, som de fleste følelsesmæssigt uerfarne piger gjorde, og jeg fandt det indtagende. Jeg ikke længere føle sådan. Jeg vil nu knytte blive alt for forfølges med neediness, selv om dette er nok fordi jeg ikke var virkelig i nogen jeg talte med på stedet og allerede følte dårligt for at gøre dem naturligvis forelsket i mig, mens jeg var at tage noter til denne artikel. (JK, lol, haha)

· Jeg gav mit nummer til et par fyre på sitet, der syntes perfekt. Man ser ikke noget lignende hans billeder (jeg gjorde en afslappet Facebook stilk), og jeg overvejede at skrive et notat til kongressen om en lov mod denne alvorlig uretfærdighed. Man lad mig handle så sindssyg, at jeg ikke forstår, hvor hans tålmodighed kom fra, og hvis han var ved at blive alvorlig, når han sagde, at han fandt min humørsvingninger sjovt og spændende (seriemorder). Den sidste gentleman øjeblikket stadig tror jeg er en Southern Belle fra Alabama og fortsætter til tekst mig, selvom jeg slettede min online profil, og fortalte ham, at jeg ikke var interesseret i et forhold.

Endelige resultat i rækkefølge bedste oplevelse på værste oplevelse:

1. Pitch Perfect Soundtrack

2. Tinder

3. Løb ud af smør, når spise krabber

4. * OkCupid (sorryi'mnotsorry)

* Bemærk, at hvis jeg var mere alvorlige og virkelig i at forsøge at finde nogen online jeg tror OkCupid ville være en stor arbejdsplads til at bruge. Det vil dog aldrig blive bedre end Pitch Perfect.


relaterede artikler