Min tur til Bremond, jeg gætte, du kan ikke altid gå hjem

Min tur til Bremond, jeg gætte, du kan ikke altid gå hjem

Jeg iagttog Turen til Bountiful, en film og Broadway spiller om en ældre kvinde, "Mama", der lever med en kontrollerende datter-in-law og høne-huggede søn. Hendes inderste ønske er at vende tilbage til hendes hjemby, Bountiful, bare en gang før hun dør. Med lidt held og en masse hjælp Mama endelig gør det til Bountiful kun at finde i byen, hun husker ikke længere eksisterer.

Ser denne film fik mig til at tænke på turen tog jeg til min hjemby for tre år siden. Min mor blev bedt om at moderere et program ved kirken min bedstemor deltog i vores hjemby Bremond, Texas, noget min bedstemor bruges til at gøre. Vores familie besluttede at gå til at støtte min mor og også drage fordel af muligheden for at gense det sted, vi ikke havde været til siden min farfar døde i begyndelsen af ​​90'erne.

Jeg var også glade for at vise min kæreste på det tidspunkt, hvor jeg tilbragte de første fire år af mit liv, og hvor jeg tilbragte hver sommer indtil jeg var 18. Jeg var begejstret, som vi ledes ned 35 syd, tænker på alle de steder, jeg var kommer til at vise ham. Min bedsteforældres gamle kvarter, de fem og Dime butik placeret "i byen", Ralphs Barbeque Shack, den enlige lyskryds og en vinhandel. Den katolske kirke, hvor jeg gik til min første Halloween karneval og gas station, et af de få steder min bedstemor tilladt os at gå til. Det er den samme butik jeg gik til hver dag en sommer til at købe en Sprite og en Twix, hvilket også er grunden til at jeg hader Twix nu.

Det tager kun to og en halv time at køre til Bremond fra Dallas, men som et kid det syntes at tage for evigt. Da vi ankom jeg begyndte at huske alt som barn, jeg smilede til de tanker og derefter vendte lidt trist huske mine bedsteforældre ikke længere var her. Da vi kom til kirken vi indså tjenesten ville ikke starte til en anden time, så jeg tog det mulighed for at vise min fyr min hætte.

Drevet til min bedsteforældres samfund tog omkring tre minutter virkede længere som barn, og når vi forvandlet til fællesskabet jeg ikke genkende det, eller alle, der bor der. Gaden, som jeg troede var så længe syntes skæres i halve, det tog os sekunder at nå slutningen af ​​det, og jeg var fuldstændig målløse ved synet. Feltet bag mit bedsteforældre hus, hvor hun hang hendes tøj til tørre var blevet bur / låge uanset hvad, og ingen havde græs længere. Centret, der var på tværs fra hendes hus kiggede forladte og alle jeg så lignede det liv var blevet suget fra dem.

Ms ME, min bedstemors bedste ven, som boede lige over for hende, hvis hus jeg gik til hele tiden, var besat af nogle unge mennesker, som tydeligvis ikke bekymrer sig om deres omgivelser. Hvis min bedstemor så tilstanden af ​​hjem, hun levede i hele mit liv, hun ville have taget hendes switch og whooped manden bor der.

Efter cirka fem minutter, jeg var klar til at forlade, virkeligheden i mine omgivelser var for overvældende og trist for mig at fortsætte med at være vidne til. Vi ledes til, hvad der var Ralph og low og beskue det var der ikke længere - hvad fanden! Så mit bedsteforældre samfund er væk, dybest set, Ralphs er ikke mere, jeg er lidt bange for at prøve andre steder. Men selvfølgelig er jeg en grovæder for straf, og beslutter at holde på trekking. De fem og Dime bygning er der stadig, men ubesatte, hjørnet butikken gik vi til var borte, kirken var stadig i tack og så var one-stop lys. Tankstationen var der, men hedder noget andet, og naturligvis vinhandel var stadig i drift.

Hele turen omkring min hjemby sandsynligvis tog omkring 10 minutter, og det var de sørgeligste ti minutter af mit liv. Ligesom filmen The Trip to Bountiful, de fleste mennesker er vokset op flyttede væk og glemte om stedet. Det lignede al den kærlighed var blevet suget ud af den lille by. De mennesker venstre der så ud som de havde opgivet alt. Jeg ønskede at græde for tabet, for den skyld, jeg følte for ikke vender tilbage for næsten tyve år og vigtigst for afsløringen af, at jeg ikke kan gå hjem igen.


relaterede artikler