Nytår, forbedret dig i 1-2

Nytår, forbedret dig i 1-2

Tanken om et nyt år altid påberåber sig en ånd af "ny-ness" i os alle. Hvad vil du enten forbedre eller starte nyt i 1-2?

Jeg spurgte to Cleveland-området moms, både navngivne Sheryl - en med en "s"; den anden Cheryl med en "c" et par spørgsmål. Hør nu fra (S) (C) heryl s af verden!

Hvad gjorde du vel som forælder i 2011, som du ønsker at fortsætte i 2012?

Cheryl L. Thomas fra Woodmere (forælder til to kollegium døtre - Courtni, 19 & Desiree, 18)

Da de er begge nu unge kvinder i college, jeg lærte og stadig lære at træde tilbage og lade dem gøre deres egne beslutninger. Jeg vil fortsætte med at yde vejledning og rådgivning efter behov.

Sheryl Chaitoff fra Solon (forælder datter Madison, 11 & søn Jordan, 7) Jeg lyttede til min kid følelser. Min datter er i en alder, hvor hun står over for mange belastninger socialt og fagligt. Uanset hvad klokken er (selv på 10:40 om natten, når jeg er klar til seng), jeg lade hende udtrykke sine følelser og hjælpe hende løse sine problemer. At åbent forhold er nøglen til en vellykket forældrerollen.

Hvad har du tænkt dig at gøre NEW som forælder i 2012?

Cheryl - Jeg vil gerne sidde med mine døtre og få dem deler med mig, hvordan de mener om at blive voksne; hvad deres bekymringer er om alt fra skole til unge mænd, og hvordan de skal henvende sig disse relationer med mænd.

Sheryl - Jeg vil arbejde på balancering aktiviteter, så mine børn at gøre, hvad de elsker. Som min søn bliver ældre, laver han mere. Det kan ikke længere bare være om min datters aktiviteter. Jeg træner, arbejde og frivillige. Jeg stræber efter at finde en god balance mellem mine behov og familiens.

Din rådgivning og / eller hvordan du vil hjælpe en anden forælder i 2012?

Cheryl - Jeg råder forældre til at have hyppige familie fora, så du ved, hvad der sker i dine børns hverdag - skole og personlige. Sørg for at du kender dine børns kreds af venner og være opmærksom på de "fortælle-fortælle" tegn. Tal med dem om sex og narkotika, selvom det er ubehageligt. Det er bedre at være lidt ubehageligt nu, end at betale en levetid pris for det senere.

Sheryl - Jeg planlægger at være en god ven til en anden forælder Vi har alle så meget gang i vores liv.. Jeg har gode venner med børn i alle aldre. Vi er alle står over for udfordringer med vores børn. Jeg har altid henvende sig til mine venner, som er forældre med ældre børn til at hjælpe med at forberede mig for, hvad mine børn måske står.

Forældre til side, hvad har du tænkt dig at gøre for dig i 2012?

Cheryl - Tilmeld dig i skole for at færdiggøre min BA-grad.

Sheryl - Planlæg at tage en fotografering klasse, så jeg kan fange alle de øjeblikke lidt bedre.

Redaktionel note:. Takket være den (C) (S) heryl s af verden for deres dybtfølte kommentarer, hvoraf jeg planlægger at gennemføre på en lysere note, jeg planlægger at bruge ordet, "ting-a-muh-jigger" fra showet, "The Cat In The Hat ved en masse om That!" mindst en gang om måneden.

Hvorfor spørger du? Jeg bare godt lide, at nogen sætte ord på et show.


relaterede artikler