Planer for Finding Nemo Sequel Annonceret

Planer for Finding Nemo Sequel Annonceret

Pixars Finding Nemo kom ud længe før jeg var en forælder, men selv da historien om en fars kærlighed til sit barn bragte mig til tårer. Den agoraphobic klovnfisk overvandt hans største frygt for at få sin søn sikkert hjem.

Nu, hvor jeg er en mor, filmen genklang med mig endnu mere. Billedet af Marlin finner cradling hans eneste tilbageværende æg, hvisker: "Jeg lover jeg vil ikke lade noget ske for dig," er temmelig god parallellen hvordan jeg følte, da jeg så mit barn for første gang på ultralyd screen-den lille flimmer af et hjerteslag, hendes hele er ikke større end et riskorn.

Men kan du huske, hvor Dory senere spørgsmålstegn Marlin løfte til Nemo? "Det er en sjov ting at love ... kan du ikke aldrig lade noget ske med ham. Så ville intet nogensinde ske med ham. "Præcis. Hvilken slags liv er det?

Ligesom Marlin frygtede sende Nemo i skole, her er jeg krybende ved tanken om min rullende, kravle, hindbær-blowing lille gnaske bliver ældre og blive udsat for alle de forfærdelige ting børn lærer af andre børn. Børnehave. Mellemskole. Gymnasium. College!

Marlin frygtede hajer, bløddyr og vandmænd. Noget af det for temmelig gode grunde. På flere punkter i mit liv har jeg haft andet tanker om selv overvejer at bringe et barn ind i denne skøre, rodet-up verden. Jeg spekulerer på, hvad der vil ske med vores land og med andre lande har lignende politiske og økonomiske problemer, som vi er.

Når Marlin mødte Crush, havskildpadden, de havde en stor samtale om børn vokser op og slutte sig til resten af ​​verden. "Hvordan kan du vide, om de er klar?" Marlin spurgt. "Nå, du aldrig rigtig ved, men når de ved, du ved, ya know?" Crush besvaret. Det lyder ikke meget dyb, men jeg tror, ​​de fleste forældre kan identificere sig med dette.

Pixar er berammet til at frigive en efterfølger til Finding Nemo så tidligt som 2016. Som for lige nu, er der ikke plot detaljer blevet frigivet, men jeg håber helt sikkert historien ringe sandt igen.


relaterede artikler