RezScore matcher dit CV mod Obama og Romney

RezScore matcher dit CV mod Obama og Romney

Folk på RezScore.com besluttet at matche Obama vs Romney baseret på deres "genoptages." Jeg besluttede at køre min egen CV op imod dem for at se, hvordan jeg stak mod de to præsidentkandidater.

Nå, Romney blev gradueret med en A +, Obama en A og jeg kom ind med en solid B. Selvfølgelig er jeg ikke en tidligere senator eller guvernør. RezScore følte, at da de begge havde stærke genoptages på grundlag af deres uddannelse og arbejde legitimationsoplysninger på "taberen" vil have nogen problemer med at finde et job. Som hvad ??

Obama scorede højt på Statskundskab og Internationale Relationer. Også på Linkedin for kontakter og de videregående uddannelser. Jeg har ham på Facebook og Twitter Min skrivning checkmates hans administration.

Romney scorer højt på Management Konsulent, sport og MBA. Min Facebook og Twitter passerer ham og min journalistik checkmates sin fundraising.

De viser også godbidder som deres rigdom, uddannelse baggrund og kampagne slogan. RezScore tilbyder også tweet navne for både Barack og Mitt. Den Analyse går over deres stærkeste kompetencer baseret på dagens arbejdsmarked.

Men hvor mange af os er på stemmesedlen i morgen?

Den endelige sortering synes at være Obamas lederskab vs Romneys private sektor experience.The artiklen slutter med spørgsmålet "tror du en stor CV gør en stor præsident?"

Tjek den matchup dig selv og se, hvordan dit CV messer mod dem.

Obama vs Romney 50 stater + DC, for formandskabet for USA. Ingen trækning, 13 timer, vil der være en vinder.


relaterede artikler