Saucy kylling med Utahs Grandma Sandino s sicilianske Sauce

Mens jeg skal have omkring 100 kogebøger på min rådighed, og de er en af ​​mine favorit skatte, Jeg er faktisk ikke en person, der følger opskrifter godt (RE: Jeg er ikke en god bager). Jeg elsker at tage "inspiration" fra opskrifter og derefter morph dem ind i min egen hjælp hvad jeg har på hånden, udelade ingredienser, Jeg kan ikke lide, og tilføje dem, jeg elsker.Saucy kylling med Utahs Grandma Sandino s sicilianske Sauce


Heather konge
Vis alle 5 billeder


Saucy kylling med Utahs Grandma Sandino s sicilianske Sauce


Heather konge
Det er, hvad der skete med Bedstemor Sandino s sicilianske Sauce. Jeg havde prøvet det i et par oplagte måder (som dip til brød ... som er hvordan jeg opdagede det på Wasatch Front Farmers Market sidste år), så som pasta kaste i stedet for smør og parm og endelig ville jeg virkelig bygge omkring dens varianter, fordi jeg kunne lide det så meget (og jeg havde en masse creme fraiche jeg skulle bruge, før vi gik på ferie).

Og se, var næsvis kylling med den alsidige Bedstemor Sandino s sicilianske Sauce født.

Serverer 2

  • 2 kyllingebryster skåret i terninger eller tenderloins
  • 1 kop hønsefond
  • 3 spsk. Bedstemor Sandino s sicilianske Sauce
  • ½ kop creme fraiche
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • ¼ gul løg hakket
  • 4 spsk. olivenolie
  • 15 kalamata oliven halveret eller kvarte
  • ½ kop soltørrede tomater (i olie)
  • ½ kop artiskokhjerter, hakket (marineret eller på dåse)

Retninger:

Bring en gryde med saltet vand i kog og forberede pasta som foreslået på pakken. Brown kyllingen i 2 spsk. af olivenolien i en stor stegepande på medium-høj varme. Sæt til side. I samme gryde, tilsæt de resterende 2 spsk. olivenolie og varm. Sauter løg og hvidløg i 1 minut. Tilsæt hønsefond at deglaze panden. Tilsæt Bedstemor Sandino s sauce, oliven, tomater og artiskokhjerter. Simre i cirka 5 minutter, eller indtil fortykket. Retur kyllingen på panden sauce til at varme igennem. Hæld vandet fra og plade pasta. Tilsæt creme fraiche og rør indtil fuldt indarbejdet i saucen og varmes igennem. Plade over pasta og server straks. Top med revet Parmigiano Reggiano, hvis det ønskes.


relaterede artikler