Seeing Florida Seværdigheder i en Chevy Cruze Eco: Fuld køretøj review

Seeing Florida Seværdigheder i en Chevy Cruze Eco: Fuld køretøj review

Jeg har været at dele historier om alle de attraktioner Florida jeg besøgte i sidste uge, mens man kører en Chevy Cruze Eco, som blev lånt til mig ved GM i det sydøstlige Florida. Det fik en stor workout, da jeg kørte det hele rundt Central Florida, herunder Kissimmee, Tampa, Dade City, og Lakeland, samt ned sydpå til Miami.

Jeg havde en stor tid på attraktioner, men hvordan har bilen selv stak op? Som en, der normalt kører en Saturn Vue, her er min fulde gennemgang af Chevy Cruze Eco:

Størrelse: Den Cruze følte lille sammenlignet med min Vue. Da jeg bor i en vanvittig område, hvor jeg deler vejen med forvirrede turister og utilfredse lokale, jeg kan lide at have nogle heft omkring mig, når jeg kører. Det har været en lang tid siden jeg har kørt en mindre bil, og det føltes underligt at være så lav til jorden.

Jeg blev beroliget af, at Cruze er fyldt med airbags til at afbøde passagerer i tilfælde af et nedbrud. Det får stor sikkerhed ratings, som lettede min nervøse kørsel noget så meget mindre end min normen.

Jeg lærte hurtigt, at dens størrelse gjorde det let at manøvrere. Der fulgte i praktisk på trange parkeringspladser, hvor jeg kæmper med min Vue.

Størrelse har en anden fordel, også, som fører ind i næste punkt i min anmeldelse ...

Gas kilometertal: Den Cruze er et kraftcenter i gas kilometertal arena. I betragtning af hvor langt vi kørte bilen, blev det meget værdsat. Ifølge den digitale udlæsning, for de fleste af vores road trip vi gennemsnit lidt over 31 miles per gallon. Det var let på mit kreditkort, og det minimeret også antallet af gange, vi var nødt til at stoppe for brændstof på vores vej ture.

Komfort: Min mand og jeg afveg på dette aspekt. Han er meget højere end mig, og han var nødt til at kæmpe for at få komfortable. Jeg var faktisk mere komfortabel end jeg er i min Vue, hvilket gør min ryg ondt på længere drev.

Klimaanlægget sparket i hurtigt og var nice og koldt. Det er en stor nødvendighed, når du rejser i juli / august Florida varme.

Denne bil, ligesom alle nyere GM køretøjer, har automatiske forlygter, som jeg elsker. Du behøver ikke at huske at tænde dit lys til eller fra. Bilen registrerer mørket niveau og tager sig af ting for dig (det har også dagtimerne lys). Jeg er så forkælet, at jeg normalt glemmer at slukke forlygterne når jeg kører ikke-GM biler i disse dage.

Det eneste, jeg ville ændre er at sparke op den højeste vinduesvisker sætte en hak. Florida er kendt for voldsomme regnskyl, og vi fik fanget i en kørsel hjem fra Miami. Jeg var i stand til at se nok til ikke at gå ned i bilen foran mig, da jeg voksede langs landevejen, men jeg ville gerne have lidt mere "pift" i bekæmpelsen af ​​gardin af vand.

Space: Interiøret er nice og funktionalitet, og stammen havde masser af plads til vores bagage og køligere for overnight del af vores tur. Indrømmet, vi ikke trække noget stort, men pladsen var fint til vores road trip fornødenheder.

Håndtering: Det tog mig lidt tid at vænne sig til de forskelle, håndtering mellem denne bil og min Vue. Styringen var mere lydhør og bremserne engageret hurtigere. Når jeg fik hænge af det, jeg havde ingen problemer manøvrere bilen på åbne veje, overfyldte gader og travle motorveje. Jeg kørte på alle tre under vores road trip, og til tider jeg spekulerede på, om jeg ville overleve den vanvittige Miami trafik, men bilen fik mig igennem.

Vi har også en kort periode med tæt off-roading, takket være navigationssystemet at sætte os på et ikke-motortrafikvej rute, som jeg dækker i det næste punkt. Vi var på vej, men de var af den ujævn snavs sort, og bilen håndteret dem meget godt.

Navigation fører mig ind i det næste punkt ...

Tilbehør: Denne bil var udstyret med Sirius XM radio, hvilket er en ekstra abonnement, hvis du køber en GM køretøj. Jeg har det i min Vue, så jeg er allerede bekendt med det og kender mine foretrukne stationer. Det var fantastisk at få adgang til dem under biltur.

Bilen havde også både Onstar og et navigationssystem. Du behøver ikke navigation for at få retninger gennem Onstar. Jeg har ikke det i min Vue, så mine OnStar retninger bliver downloadet til min radio, hvor jeg kan se dem visuelt samt høre dem. Jeg elsker dette system og bruge det hele tiden.

Jeg fandt navigationsskærmen distraherende, fordi jeg ikke er vant til det. Det var en smerte at indtaste steder, så de fleste af den tid, jeg har lige ringet Onstar at få dem hentet. Men hvis du bruger Onstar med navigation, er du nødt til at være meget forsigtig, fordi systemet bruger sine egne muligheder.

For eksempel, på en tung trafik dag, jeg indtastet en anmodning om vej til SeaWorld uden brug af motorveje. Systemet husker denne mulighed, så næste gang jeg kaldte Onstar for retninger, fandt jeg mig selv på en skør backroads rute. Endelig jeg regnet ud, hvad der foregik.

Alt i alt, Chevy Cruze Eco var en dejlig, pålidelig lille køretøj, der tjente os godt på en meget travl tur. Som GM fan, ville jeg helt sikkert overveje det, hvis jeg var i markedet for en lille bil.

Hvis du gik glip af alle destinationer på min road trip, gå til del to af denne artikel, som opsummerer alle de attraktioner og giver links til historierne.

Brug for råd eller vejledning fra en Central Florida forlystelsesparker ekspert? Tjek mine ebøger til Kindle og Nook.


relaterede artikler