Skipping med Kim Corbin

Skipping med Kim Corbin

"Skip To My Lou." "Mit hjerte springer et slag over, hver gang jeg hører din stemme." "Gå til højre på løbet." "Bare rolig, du kan bare springe denne del." Hvad betyder disse sætninger har til fælles? Ja, "springe", et ord nogensinde beregnet til at repræsentere Romantik, lethed, glæde og ubekymrede øjeblikke. Gode ​​ting.

Som barn, selvfølgelig Jeg plejede at elske at springe som mine middel til at få fra punkt A til punkt B. Skipping hele vejen til skole løftede mine spiritus. Vi plejede at gøre det i grupper. Nå, voksenalderen kom snigende op, og min springe licensen blev lydløst tilbagekaldt. Men, jeg plejede at tage et par springer her og der ned ad gaden, da ingen var omkring. Viser sig der er (eller var) en masse af closet skippere i denne verden. Hvad skal man gøre?

Nå, San Franciso har svaret, og en anden usædvanlig skat i sin midte. Indtast Kim "Skipper" Corbin, og vi springe i det offentlige igen. Kim har taget ordet og begrebet til nye højder med sin personlige verden af ​​springe. Jeg var forbløffet over at erfare, at Kim har organiseret springe ind i en national bevægelse. Meget populært det er også med medlemmer, arrangementer og en side på grund af mere og mere godt helbred.

Kim, nogensinde væskende gung-ho og can-do, er billedet af blonde charme med et smil, der er en invitation til at deltage hende let opnåeligt glæde. For at se Kims grupper springe ned ad en sti, er at se folk højt på kinetisk opstemthed. Det hele er en fryd, og høre Kim fortælle om det på en måde fordobler glæden. Hun læser en kærlighed brev, hun skrev for nogle år siden til hendes højere selv med en overraskelse twist leveringssystem meget værd at høre.

Fra mig til dig med kærlighed i luften,
Janet


relaterede artikler